本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-14到2021-01-06
本篇答案更新状态:已完结

WEEK 1-4 Unit 1 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT a reason why we paraphrase?
选项:
A:To avoid the risk of plagiarism.
B:To fully understand the original text.
C:To make things easy to understand.
D:To use an outside source in our own article.
答案: 【To make things easy to understand.

2、 问题:Which of the following word/words do NOT need to be changed in a paraphrase?
选项:
A:Maintain.
B:Air conditioner.
C:Magnificent.
D:Dispute.
答案: 【Air conditioner.

3、 问题:Which of the following is a good paraphrase for the sentence below:News people provide us with the only picture we have of ourselves and of the world.
选项:
A:News reporters take pictures of people and the world, which are the only way for us to know the world.
B:News media are the only overall information source for us to know ourselves and the world.
C:News reporters offer us the only story happening around us and in the world.
D:News reporters offer us the only image we have of ourselves and of the world.
答案: 【News media are the only overall information source for us to know ourselves and the world.

4、 问题:What is the first thing you should make sure when you paraphrase?
选项:
A:The ideas of the original is appropriate in your essay.
B:You have fully understood the original sentence.
C:The original sentence is a grammatically correct one.
D:The source of original is a frequently quoted source.
答案: 【The ideas of the original is appropriate in your essay.

5、 问题:Why should we read the original text repeatedly before paraphrasing ?
选项:
A:To learn to use the expressions in the original.
B:To memorize the original.
C:To understand the writing style.
D:To fully understand the original.
答案: 【To fully understand the original.

WEEK 1-4 Unit 4 Testing (章节测试)

1、 问题:What conclusion may you draw on seeing the page with the “chicken” article ?
选项:
A:This “article” is probably written by a scholar who tried to show people how a research article was organized.
B:This “article” is probably written by a student who wanted to make fun of words.
C:This “article” is probably found in an academic journal which is about the study of chickens.
D:This “article” is probably found in an academic journal which is about the study of vocabulary.
答案: 【This “article” is probably written by a scholar who tried to show people how a research article was organized.

2、 问题:For question 2-5, choose the best answer from A, B, C, and D based on the sample article in the micro-class. You can pause to read the complete article: What do you think this mean in the first part of the article: Dawkins, 2004?
选项:
A:The author read Dawkins work and gave credit to him.
B:Dawkins was a book written in 2004.
C:The author’s name is Dawkins.
D:This article was written in 2004.
答案: 【The author read Dawkins work and gave credit to him.

3、 问题:According to the introduction of the article,
which of the following is NOT the reason for conducting the research?
选项:
A:Academic dishonesty has been a problem
which troubles colleges and universities many years.
B:Most research conducted on academic
dishonesty has drawn conclusion only based on self-reports of cheating
behaviors.
C:Investigation on participants’ attitudes toward
cheating will help the understanding of academic dishonesty of college
students.
D:Research on academic dishonesty will help encourage
students to tell their professors when they see others cheating.
答案: 【Research on academic dishonesty will help encourage
students to tell their professors when they see others cheating.

4、 问题: According to
the results of the research, who were more likely to cheat in the
puzzle-solving experiment?
选项:
A:Participants who were offered a monetary reward for
solving the puzzles.
B:Participants who were not so confident in their
success.
C:Participants who had higher levels of
self-efficacy scores.
D: Participants who were in the $20 reward group.
答案: 【Participants who had higher levels of
self-efficacy scores.

5、 问题:Which of the following can be inferred from
the article about cheating?
选项:
A:Future research should enroll more
participants in order to yield more significant results.
B:Only a small number of participants could
solve all the puzzles without cheating.
C:Participants in the control group did not
need to complete the questionnaires.
D:Participants who had higher levels of
self-efficacy scores tend to be more honest than others.
答案: 【Future research should enroll more
participants in order to yield more significant results.

WEEK 1-4 Unit 3 Testing (章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT the characteristic of a concept?
选项:
A:General
B:Concrete
C:Abstract
D:Intangible
答案: 【Concrete

2、 问题:Which of the following is
describing a concept by classification?
选项:
A:Love is divided into benevolence,
responsibility and sexual attraction.
B:Mania is an obsession to someone or something.
C:Friendship
is like an umbrella which brings us comfort and trust.
D:Public
speaking is to speak in front of a lot of people.
答案: 【Love is divided into benevolence,
responsibility and sexual attraction.

3、 问题:Which of the following is
describing a concept by comparison and contrast?
选项:
A:Corporate culture is an unseen part of a
working environment.
B: A good
corporate culture can drive firms to go beyond excellence.
C:There
are several types of corporate cultures like the family culture, the passionate
culture.
D: Corporate
culture is different from corporate ethics, which is more general than the
latter.
答案: 【 Corporate
culture is different from corporate ethics, which is more general than the
latter.

4、 问题:Which of the following statement
is correct?
选项:
A:Characteristic is not a prominent aspect of
something.
B: Exemplification
is less effective in describing a concept.
C:We’d
better link descriptive sentences to a coherent one.
D: We’d
better describe a concept by adopting one method a time.
答案: 【We’d
better link descriptive sentences to a coherent one.

5、 问题:What of the following is NOT the common method of describing a concept?
选项:
A:Comparison
or contrast
B:Classification
C:Consequences
D:Clarification
答案: 【Clarification

WEEK 1-4 Unit 2 Testing (章节测试)

1、 问题:According to Flowerdew, ______ is one of the differences between general listening and academic listening
选项:
A:the fluency of taking turns
B:the way of organizing content
C:the speed of listening material
D:the accent of listening material
答案: 【the fluency of taking turns

2、 问题:__ will be quite important in lecture listening.
选项:
A:Expertise in one field
B:Vocabulary accumulation
C:Textbook
D:Background knowledge
答案: 【Background knowledge

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注