本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2020-09-28到2021-01-15
本篇答案更新状态:已完结

1 Growing Up Test 1

1、 问题:__ that the trade between the two countries reached its highest point.
选项:
A:During the 1960’s
B:It was in the 1960’s
C:That it was in the 1960’s
D:It was the 1960’s
答案: 【It was in the 1960’s

2、 问题:The French pianist who had been praised very highly __ to be a great disappointment.
选项:
A:turned up
B:turned in
C:turned out
D:turned down
答案: 【turned out

3、 问题:A healthy life is frequently thought to be __ with the open countryside and homegrown food.
选项:
A:tied
B:bound
C:involved
D:associated
答案: 【associated

4、 问题:Although many experts agree that more children are overweight, there is debate over the best ways to __ the problem.
选项:
A: relate
B: file
C:tackle
D:attach
答案: 【tackle

5、 问题:一些有影响的人士甚至建议将旗袍作为中国女性的民族服饰。Which of the following translation is correct?
选项:
A:Some influential personalities even have suggested making Qipao a national dress for Chinese women.
B:Some personalities even have suggested making Qipao a nation dress for Chinese women.
C:Some influenced personalities even have suggested to make Qipao a national dress for Chinese women.
D:Some influential personalities even has suggested making Qipao a dress for China women.
答案: 【Some influential personalities even have suggested making Qipao a national dress for Chinese women.

6、 问题:A Dream of the Red Chamber is said __ into dozens of languages in the last decade.
选项:
A:to have been translated
B:to translate
C:to be translated
D:to have translated
答案: 【to have been translated

7、 问题:It was not until he arrived at the station __ he realized he had forgotten his ticket.
选项:
A:that
B: before
C:when
D:after
答案: 【that

8、 问题:军训的清晰回忆如潮水一般涌来。Which of the following translation is correct?
选项:
A:Training clear memory came like water.
B:Vivid memories of the military training came flooding back.
C:Clear memories of the training came back.
D:Vivid memories of the military training like water came.
答案: 【Vivid memories of the military training came flooding back.

9、 问题:The captain __ the horizon for approaching ships.
选项:
A:scanned
B:associated
C:explored
D: swept
答案: 【scanned

10、 问题:Not until the game had begun __ at the sports ground.
选项:
A:had he arrived
B:would he have arrived
C:did he arrive
D:should he have arrive
答案: 【did he arrive

11、 问题:When did Baker begin to think it possible for him to become a writer?
选项:
A:When he was a child.
B:When he had spaghetti in Belleville.
C:When he had English courses.
D:When he was in the third year in high school.
答案: 【When he was in the third year in high school.

12、 问题:How did Baker use to feel about English grammar?
选项:
A:Dull and difficult.
B:Interesting and easy.
C:Interesting but difficult.
D:Not mentioned.
答案: 【Dull and difficult.

13、 问题:Water is ______ of hydrogen and oxygen.
选项:
A:consisted
B:comprised
C:composed
D:constituted
答案: 【composed

14、 问题:Why did Baker want to write about the topic –The Art of Eating Spaghetti?
选项:
A:Because this topic was easy to write.
B:Because he extremely liked eating spaghetti.
C:Because he knew well about the art of eating spaghetti.
D:Because this topic brought back vivid memories of a night in Belleville.
答案: 【Because this topic brought back vivid memories of a night in Belleville.

15、 问题:According to the text, what is “the very essence of the essay”?
选项:
A:The essence of a good essay is that it is proper and respectable.
B:The essence of a good essay is that it can move the readers.
C:The essence of a good essay is that it should be praised by the teacher.
D:The essence of a good essay is that it follows all the rules of a formal composition.
答案: 【The essence of a good essay is that it can move the readers.

1 Growing Up 新世界交互英语读写译2 Unit 1

1、 问题:Reading 1Read the text and choose the best answer.Which of the following best expresses the main idea of this passage?
选项:
A:Learning about colors can help us to express our ideas more clearly.
B:Learning about colors can help us to control our desires.
C:Leaning about colors can help us to understand ourselves and others.
D:Learning about colors can help us to feel happier.
答案: 【Leaning about colors can help us to understand ourselves and others.

2、 问题:Which of the following is true about colors?
选项:
A:Colors can change our lives.
B:Many aspects in our lives are connected with colors.
C:A certain color symbolizes the same thing in all cultures.
D:Color is the most important way for human communication.
答案: 【Many aspects in our lives are connected with colors.

3、 问题:What function does color NOT perform in clothing?
选项:
A:It can indicate the wearer’s personality.
B:It can indicate the wearer’s desire.
C:It can indicate the wearer’s feelings.
D:It can indicate the wearer’s ability.
答案: 【It can indicate the wearer’s ability.

4、 问题:Which statement is NOT true according to the text?
选项:
A:Yellow makes people sad in some cultures.
B:Yellow is eye-catching as compared with other colors.
C:Yellow is used as a cure for people with psychological problems.
D:Yellow is associated with luck in some cultures.
答案: 【Yellow makes people sad in some cultures.

5、 问题:What’s the purpose of the Lüscher Color Test?
选项:
A:To communicate with patients.
B:To cure patients’ psychological troubles.
C:To find out patients’ personality.
D:To discover what color most people like.
答案: 【To find out patients’ personality.

2 Understanding Science Test 2

1、 问题:What is the responsibility of TV science program producers?
选项:
A:To educate the public.
B:To entertain the public.
C:To attract attentions.
D:To spread good news.
答案: 【To educate the public.

2、 问题:What does the author think of the future of human civilization?
选项:
A:It will disappear.
B:It will not destroy itself.
C:It remains unknown.
D:It will be invaded by aliens.
答案: 【It will not destroy itself.

3、 问题:What is the main idea of part 2 (Para 4-6)?
选项:

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买