本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-25到2021-12-31
本篇答案更新状态:每周周末更新

Chapter 2 Cultural Conceptions of Health and Illness 第二单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which of the following is NOT affected by the cultural assumptions?
选项:
A:How members should behave
B:How various events and actions should be interested
C:How members should choose
D:What roles they are expected to
答案: 【How members should choose

2、 问题:Which of the following people is LESS likely to accept HPV vaccination?
选项:
A:Their parents with strong religious or cultural beliefs.
B:People who are physically weak and lack exercise.
C:Their parents are less educated and have lower income levels.
D:People with low self-efficacy.
答案: 【Their parents with strong religious or cultural beliefs.

3、 问题:Which of the following does NOT belong to professional cultures ?
选项:
A:Doctors
B:Patients
C:Epidemiologists
D:Nurses
答案: 【Patients

4、 问题:Why some doctors may NOT even realize that their patients do not understand their medical advice?
选项:
A:Because they're not thinking from the patient's perspective.
B:Because they lack the professionalism and patience of physicians.
C:Because of the patient's unclear presentation.
D:Because they have already got used to saying medical languages after years of training.
答案: 【Because they have already got used to saying medical languages after years of training.

5、 问题:Why organ donation has been so difficult to carry out in China?
选项:
A:Because China lacks the technology for organ donation and transplantation.
B:Because the procedure for organ donation is very tedious and complicated and takes a long time.
C:Because most Chinese lack compassion and don't like to help others.
D:Because most older Chinese people have traditionally held that a person’s body should be interred intact.
答案: 【Because most older Chinese people have traditionally held that a person’s body should be interred intact.

6、 问题:During covid-19,why do so many Americans refuse to wear face-masks?
选项:
A:Because in their culture, only sick people wear face-masks.
B:Because in their culture, people who wear masks are discriminated against by the people around them.
C:Because they believe that wearing face-masks causes breathing problems.
D:Because it's hard for them to buy face-masks during cover-19.
答案: 【Because in their culture, only sick people wear face-masks.

7、 问题:Which of the following does not prove that the influence of culture on health is huge?
选项:
A:How people think and perceive health and illness.
B:Health communication effectiveness.
C:People's attitudes to disease.
D:Individuals’ attitudes about health communication interventions and medical treatments.
答案: 【People's attitudes to disease.

8、 问题:Why health care professionals are often challenged by cultural differences?
选项:
A:Because people from different cultures have different values.
B:Because people from different cultures have different habits.
C:Because people from different cultures have different health-related ideas.
D:Because people from different cultures have different language systems.
答案: 【Because people from different cultures have different health-related ideas.

9、 问题:What are the three categories of gender?
选项:
A:Physical sex, Spiritual sex and gender expression.
B:Physical sex, gender identity and gender expression.
C:Spiritual sex, gender expression and gender requirement.
D:Gender expression, Spiritual sex and gender pressure.
答案: 【Physical sex, gender identity and gender expression.

10、 问题:Why health professionals are recommended to honor and respect patients’ wishes about family involvement as much as possible?
选项:
A:Because during the treatment,most patients need to be taken care of by their families and get emotional support from their families.
B:Because the will of the patient‘s family is the key to the patient's recovery.
C:To avoid doctor-patient disputes.
D:To reduce the burden and responsibility of physicians.
答案: 【Because during the treatment,most patients need to be taken care of by their families and get emotional support from their families.

11、 问题:What health professionals should do when family involvement has negative effects on patients physical or mental health?
选项:
A:Health professionals should give up communicating with patients' families.
B:Health professionals invited more family members to participate in the discussion.
C:Health professionals should take targeted strategies to deal with the family members of patients.
D:Health professionals should immediately refused to listen to the patient's family.
答案: 【Health professionals should take targeted strategies to deal with the family members of patients.

12、 问题:Why are American doctors more likely to tell cancer patients the truth about their condition than Chinese doctors?
选项:
A:The U.S. medical system is more developed and the selection of American doctors is more scientific.
B:Because people from different cultures may get used to be treated in different ways.
C:Chinese doctors are more conservative, American doctors are more open.
D:Chinese doctors should tell all cancer patients about their true condition.
答案: 【Because people from different cultures may get used to be treated in different ways.

13、 问题:Which of the following health communication methods is more effective?
选项:
A:Show different health ads to different groups.
B:Distribute more health information.
C:Put health advertisements on TV.
D:Put up health signs in the streets.
答案: 【Show different health ads to different groups.

14、 问题:Which of the following statements about gender is INCORRECT?
选项:
A:Gender is not fixed and can change over time.
B:Physical sex is about individuals’ biological sex.
C:Gender identity is how individuals see themselves.
D:Physical sex can be consistent with or differ from the sex we were assigned at birth.
答案: 【Physical sex can be consistent with or differ from the sex we were assigned at birth.

15、 问题:Why people can NOT completely accept the suggestions they receive and improve their health behavior?
选项:
A:Because they will incorporate their traditional beliefs and social values in redefining health as a result of new information and models.
B:Because they lack the necessary media literacy.
C:Because health information is too much for them.
D:Because they have lower self-efficacy.
答案: 【Because they will incorporate their traditional beliefs and social values in redefining health as a result of new information and models.

16、 问题:Individual perceptions of physical and mental health(  )across and within societies.
答案: 【differ substantially

17、 问题:( ) is an important part of how we define who we are.
答案: 【gender identity

18、 问题:( ) is how individuals outwardly shows their gender identity.
答案: 【gender expression

19、 问题:Individual perceptions of physical and mental health( )across and within societies.
答案: 【differ substantially

20、 问题:Which of the following health communication methods is more effective?
选项:
A:Put health advertisements on TV.
B:Distribute more health information.
C:Show different health ads to different groups.
D:Put up health signs in the streets.
答案: 【Show different health ads to different groups.

21、 问题:During covid-19, why do so many Americans refuse to wear face-masks?
选项:
A:Because in their culture, only sick people wear face-masks.
B:Because in their culture, people who wear masks are discriminated against by the people around them.
C:Because they believe that wearing face-masks causes breathing problems.
D:Because it’s hard for them to buy face-masks during covid-19.
答案: 【Because in their culture, only sick people wear face-masks.

22、 问题:Why health care professionals are often challenged by cultural differences?
选项:
A:Because people from different cultures have different values.
B:Because people from different cultures have different habits.
C:Because people from different cultures have different health-related ideas.
D:Because people from different cultures have different language systems.
答案: 【Because people from different cultures have different health-related ideas.

23、 问题:Why some doctors may NOT even realize that their patients do not understand their medical advice?
选项:
A:Because they’re not thinking from the patient’s perspective.
B:Because they lack the professionalism and patience of physicians.
C:Because of the patient’s unclear presentation.
D:Because they have already got used to saying medical languages after years of training.
答案: 【Because they have already got used to saying medical languages after years of training.

Chapter 1 Overview of Communication and Health 第一单元测试

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:The World Health Organization defines health as “a state of complete physical, mental and            and not merely the absence of disease or infirmity”.
答案: 【social well-being

2、 问题:There are three key aspects of transactional communication:           , multiple levels of meaning, and the importance of context and culture.
答案: 【collaboration

3、 问题:The success of health communication interventions depends on many factors, including the sustainability of a program and the development of communication tools and          .
答案: 【resources

4、 问题:Different from the biomedical model, the biopsychosocial perspective takes biological and psychological factors into consideration, including physical conditions, beliefs and values, and            .
答案: 【social expectations

5、 问题:Preventive care often requires mass-communicated messages, one-on-one communication,            and community resources, crisis management, and more. 
答案: 【partnerships

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时添加售后客服QQ 2356025045反馈

   

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注