第一章:基础知识 单元测试

1、 问题:What principle does a subject should follow according to the video?
选项:
A:Complete
B:Clear
C:Concise
D:Complicated
答案: 【Concise

2、 问题:Which of the following closing message is the most formal one?
选项:
A:Regards
B:Sincerely
C:Yours faithfully
D:Yours
答案: 【Yours faithfully

3、 问题:We would like to invite you to an inspection tour to our __ opened Asian branch in Shanghai.
选项:
A:new
B:newly
C:newest
D:news
答案: 【newly

4、 问题:This letter is used to appreciate the performance done in business which is mutually _.
选项:
A:benefit
B:beneficial
C:effective
D:efficient
答案: 【beneficial

5、 问题:We all look forward to a long and __ relationship.
选项:
A:cooperated
B:cooperating
C:cooperative
D:cooperation
答案: 【cooperative

6、 问题:Your hard work on publicity and press arrangements was most __.
选项:
A:appreciated
B:appreciating
C:appreciation
D:associated
答案: 【appreciated

7、 问题:On behalf of NCL Association I wish to thank you for your __ speech at our Annual Conference.
选项:
A:inspire
B:inspired
C:inspiration
D:inspiring
答案: 【inspiring

8、 问题:Thank-you letters should be sent in a __ manner.
选项:
A:timely
B:timed
C:time
D:timing
答案: 【timely

9、 问题:My presentation skills allow me to communicate __ with directors, as well as keep my team up to date on our progress.
选项:
A:efficient
B:efficiently
C:effectively
D:effective
答案: 【effectively

10、 问题:Which part of the following is not included in the seven essential parts of a business letter?
选项:
A:letter-head
B:enclosure
C:complimentary close
D:signature
答案: 【enclosure

11、 问题:Which are included in seven Cs of effective writing?
选项:
A:conciseness
B:correctness
C:convenience
D:consideration
答案: 【conciseness;
correctness;
consideration

12、 问题:In which situations the word “Messrs.” is not used in the inside name and address?
选项:
A:when the letter is addressed to an individual instead of a company.
B:when the firm’s name(the receiver) begins with the definite article “The”.
C:when the firm’s name begins with the courtesy word, such as “Dr.”.
D:when the name of a firm which contains a personal element.
答案: 【when the letter is addressed to an individual instead of a company.;
when the firm’s name(the receiver) begins with the definite article “The”.;
when the firm’s name begins with the courtesy word, such as “Dr.”.

13、 问题:The subject needs to be concise.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确
分析:【.】

14、 问题:When it comes to your professional image, a sloppily composed email can do more damage than a weak handshake or a wrinkled suit.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题: We can use “Good morning” or “Good afternoon” in the beginning of an email as salutation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

16、 问题: Emails are quite private and confidential.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【电子邮件的用途很广泛,不一定只有私人用途。】

17、 问题:In business email, it is typical to have your title closely after your name, which implies your authority.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题: As with any piece of business writing, you don’t need proofreading when you finish writing emails.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈