Introduction to Control Systems 第1单元测验

1、 问题:A open-loop control system utilizes an actuating device to control a process ( ).
选项:
A:without using feedback
B:using feedback
C:in engineering design
D:in engineering synthesis
答案: 【without using feedback

2、 问题:Important modern applications of control systems include which of the following? ( )
选项:
A:Safe automobiles
B:Autonomous robots
C:Automated manufacturing
D:Biomedical engineering
答案: 【Safe automobiles;
Autonomous robots;
Automated manufacturing;
Biomedical engineering

3、 问题:The following systems belong to the open-loop control are ( ).
选项:
A:washing machine
B:water-level automatic control system
C:traffic control by means of signal operated on a time basis
D:Watt’s flyball governor
答案: 【washing machine;
traffic control by means of signal operated on a time basis

4、 问题:The basic requirements for automatic control systems include ( ).
选项:
A:stability
B:rapidity
C:accuracy
D:robust
答案: 【stability;
rapidity;
accuracy

5、 问题:Closed-loop control systems should have which of the following properties: ( )
选项:
A:Good regulation against disturbances
B:Desirable responses to commands
C:Low sensitivity to changes in the plant parameters
D:Stable
答案: 【Good regulation against disturbances;
Desirable responses to commands;
Low sensitivity to changes in the plant parameters;
Stable

6、 问题:A system is called linear if the principle of superposition applies.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:In the presence of disturbances, open-loop and closed-loop control system will perform the desired task.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

8、 问题:A closed-loop control system uses a measurement of the output and feedback of the the signal to compare it with the reference input.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈