本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-06到2021-12-26

【作业】Unit 1 Introduction to Adademic Writing Assignment for Unit 1

1、 问题:There was a "mistake" in each of the following sentences. Can you identify and revise them? 1) Problems with the new data management software showed up soon after it was launched. 2) In other words, grammatical metaphor examined in the semantic model can’t be viewed as the result of transference.  3) Before spelling out exactly what this means, it is worth first asking whether translating machinery is necessarily irreversible. 4) Being in charge, the accusation was particularly annoying to me. 5) However, there were other patients whose lives had ended by suicide. 
评分规则: 【 每题2分,共10分1)Problems with the new data management software showed up soon after it was launched.  (用词错误)2)In other words, grammatical metaphor examined in the semantic model can’t be viewed as the result of transference. (用词错误)3)Before spelling out exactly what this means, it is worth first asking whether translating machinery is necessarily irreversible. (用词重复)4)Being in charge, the accusation was particularly annoying to me. (垂悬分词)5)However, there were other patients whose lives had ended by (in) suicide. (介词使用错误)

Unit 1 Introduction to Adademic Writing Quiz for Unit 1

1、 问题:Ideally, the application will save every single little change as soon as the user makes it, _____, after each keystroke.
选项:
A:nevertheless
B:in other words
C:in the same way
D:as well as
答案: 【in other words

2、 问题:Papers must be handed in by the deadline. __ they will not be graded.
选项:
A:Obviously 
B:Otherwise
C:As a result
D:Even though
答案: 【Otherwise

3、 问题:There are some slight variations in temperature, but ____ 26 to 27ºC should be expected.
选项:
A:consequently
B:otherwise
C:as a result
D:as a rule
答案: 【as a rule

4、 问题:There are three major advantages of the design, ____ cheapness, simplicity and availability. 
选项:
A:for example
B:for instance
C:namely
D:in other ways
答案: 【namely

5、 问题:Many software manufacturers in developed countries put up with widespread copyright violations in less developed countries and often even offer local versions of their products. 
选项:
A:tolerate
B:eliminate 
C:decrease 
D:constitute 
答案: 【tolerate

6、 问题:Academic writing is relatively formal. In general this means that in an essay you should avoid the following:
选项:
A:colloquial words and expressions (such as "stuff", "a lot of", "thing", "sort of")
B:abbreviated forms (such as "can’t", "doesn’t", "shouldn’t”)
C:two word verbs (such as "put off", "bring up”)
D:asking questions (such as “So why is this?”)
答案: 【colloquial words and expressions (such as "stuff", "a lot of", "thing", "sort of");
abbreviated forms (such as "can’t", "doesn’t", "shouldn’t”);
two word verbs (such as "put off", "bring up”);
asking questions (such as “So why is this?”)

7、 问题:What are the main features of academic writing?
选项:
A:Accuracy
B:Brevity
C:Complexity
D:Formality
答案: 【Accuracy;
Brevity;
Complexity;
Formality

8、 问题:It is explicit in its signposting of the organization of the ideas in the text. As a writer of academic English, it is your responsibility to make it clear to your reader how various parts of the text are related. These connections can be made explicit by the use of different signaling words.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

9、 问题:Currently the IMRAD(Introduction, Methods, Results And Discussion) structure is dominant for publishing papers in many fields of science.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

10、 问题:Academic writing is more explicit about its structure and purposes (i.e., contains a noticeable amount of metadiscourse). 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

11、 问题:Academic writing use fairly short sentences with less complicted grammar. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

12、 问题:Academic writing is more tolerant of asides or digressions. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

13、 问题:There has been c______(a lot of) interest in how background sounds such as music affect an individual’s ability to concentrate. (请根据给出的首写字母,填入完整单词的适当形式,其意义与括号中的单词或短语相同)
答案: 【considerable

14、 问题:AIDS researchers have e___(run into) a variety of unexpected problems in their efforts to develop an effective vaccine. (请根据给出的首写字母,填入完整单词的适当形式,其意义与括号中的单词或短语相同)
答案: 【encountered

15、 问题:Recent studies on car scrapping have r____ (brought up) the immportant quesiton as to whether CO2 emissions can be significantly reduced by taking old cars out of service. (请根据给出的首写字母,填入完整单词的适当形式,其意义与括号中的单词或短语相同)
答案: 【raised

【作业】Unit 2 The Title Assignment for Unit 2

1、 问题:One-step inactivation of chromosomal genes in Escherichia coli K-12 using PCR products 
评分规则: 【 Research subject: One-step inactivationResearch object: chromosomal genesResearch method: PCR products

2、 问题:Ecological responses to recent climate change 
评分规则: 【 Research subject: Ecological responsesResearch object: recent climate change  

3、 问题:Technical advantages of improving mine ventilation by the double-stopping method 
评分规则: 【 Research subject: Technical advantagesResearch object:  improving mine ventilationResearch tool: the double-stopping method

4、 问题: Long-range mutual synchronization of spin Hall nano-oscillators 
评分规则: 【 Research subject: long-range mutual synchronizationResearch object: spin Hall nano-oscillators

5、 问题:Administrative Exercise of the Police Power
评分规则: 【 Research subject: Administrative Exercise Research object: the Police Power 

Unit 2 The Title Quiz for Unit 2

1、 问题:According to the principle of __, the title "Transplantation of Corneal Stem Cells Cultured on Amniotic Membrane for Corneal Burn: Experimental and Clinical Study" should be changed into "Transplantation of Corneal Stem Cells Cultured on Amniotic Membrane for Corneal Burn: In Vitro and in Vivo". 
选项:
A:Accuracy
B:Brevity
C:Clarity
D:Attractiveness 
答案: 【Accuracy

2、 问题:According to the principle of __, the title "Preliminary Observations on the Effect of Salinity on Benthic Community Distribution within a Estuarine System, in the North Sea" should be changed into "Effect of Salinity on Benthic Distribution within the Scheldt Estuary (North Sea)". 
选项:
A:Accuracy 
B:Brevity 
C:Clarity 
D:Attractiveness 
答案: 【Brevity 

3、 问题:According to the principle of __, the title "Measuring a Nerve Response in a Frog" should be changed into "The Effect of Ethanol on the Action Potential of a Frog Sciatic Nerve". 
选项:
A:Accuracy 
B:Brevity 
C:Clarity 
D:Attractiveness 
答案: 【Clarity 

4、 问题:As a reader of research papers, titles are important since they give youa quick indication of the content of a paper. Titles are also useful for youwhen you write your own research paper. Decide which of the following arereasons that a title is useful as a writer of a research paper.
选项:
A:A title is in a privileged place in the text, and it draws the reader’s most complete attention.Taking advantage of that fact, the writer can use the title’s privileged position to expressideas clearly and to articulate an argument.
B: A title chosen early in the writing process can help writers stay on track during the writingprocess.
C:Creating a title at the end of the writing process can function as a check on the quality ofthe research paper.
D: If coming up with a title is difficult, it may indicate to the writer that the essay’s main ideaor point is unclear.
答案: 【A title is in a privileged place in the text, and it draws the reader’s most complete attention.Taking advantage of that fact, the writer can use the title’s privileged position to expressideas clearly and to articulate an argument.;
 A title chosen early in the writing process can help writers stay on track during the writingprocess.;
Creating a title at the end of the writing process can function as a check on the quality ofthe research paper.;
 If coming up with a title is difficult, it may indicate to the writer that the essay’s main ideaor point is unclear.

5、 问题:The title with the "√" before it is considered to be the better one. Decide whether the following choice is the correct one.     A. Single-Particle Mapping of Nonequilibrium Nanocrystal Transformations√ B. A Research on Mapping of Nonequilibrium Nanocrystal Transformations
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:The title with the "√" before it is considered to be the better one. Decide whether the following choice is the correct one.   A. A Study on the Formation of Peak Rings in Large Impact Craters√B. The Formation of Peak Rings in Large Impact Craters
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:The title with the "√" before it is considered to be the better one. Decide whether the following choice is the correct one. √A. A Synthetic Pathway for the Fixation of Carbon Dioxide in Vitro  B. Fixation of Carbon Dioxide in Vitro: Not Blowing in the Wind
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时添加售后客服QQ 2356025045反馈

   

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注