Unit 1 Your College Years

1、 问题:1. Do college studuents go through some psychological changes?
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:Do college students go through identity crisis?
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

Unit 2 How Reading Changed my Life Unit 2 单元测验

1、 问题:1. We haven’t got much time. Let’s get ( ) business.
选项:
A:A. back on
B:B. on for
C:C. down to
D:D. over with
答案: 【C. down to

2、 问题:2. This thing is so boring. It’s getting ( ) my nerves. Come on. Let’s get it ( ) and done with.
选项:
A:A. on, over
B:B. to, over
C:C. on, through
D:D. to, through
答案: 【A. on, over

3、 问题:The death of her husband was a terrible blow ( ) her. She just couldn’t get ( ) it.
选项:
A:A. for, on with
B:B. to, over
C:C. at, away from
D:to, through
答案: 【B. to, over

4、 问题:4. He was very easy to get ( ) with. And although he was poor, he managed to get ( ), because he was single and had very simple needs.
选项:
A:A. along, by
B:B. out, along
C:C. around, along
D:D. on, by
答案: 【A. along, by

5、 问题:5. The news of this killing in broad daylight got ( ) very quickly. But the murderer was not afraid. He was sure that he could get ( ) it because his father was the local police chief.
选项:
A:A. around, out of
B:B. about, off
C:C. around, away with
D:D. off, away from
答案: 【C. around, away with

6、 问题:1. Universities should not turn students ( ) empty containers to be fiddled ( ) ( ) knowledge. More importantly, students should be trained to search ( ) new truths.
答案: 【into, in, with, for

7、 问题:2. Generally speaking, old forms of art will gradually give way ( ) new ones. We can bring the old forms back ( ) life, but it is unlikely that they will recapture their past glory.
答案: 【to, to

8、 问题:3. The first emperor of the Song Dynasty was very suspicious ( ) his generals. So ( ) a banquet, he made them give ( ) their power to command his armies. This, however, resulted ( ) the serous weakening of the country’s defenses ( ) enemies from the outside.
答案: 【of, at, up, in, against

9、 问题:The situation in the country has been precarious for quite a long time. people wanted serious reform, but the king only paid lip service ( ) their demands. Then, last August, the economy plummeted ( ) an all-time low. It touched ( ) mass protests and finally led ( ) revolution.
答案: 【to, to, off, to

10、 问题:5. One important thing we parents must understand is that our sons and daughters all aspire independence ( ) some point, and we must avoid too much interferences ( ) their life.
答案: 【to, at, in

Unit 3 A Dill Pickle Multiple Choice

1、 问题:Globalization is not only a word today but an irresistible .A. trendy, trend B. trend, trendyC. trendy, trendy D. trend, trend
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【A

2、 问题:The designer has chosen the colors blue and orange.A. complimentary B. complementC. complimentD. complementary
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【D

3、 问题:As general manager his job is to profits and minimize costs. But he has failed .A. increase, on both accountsB. make, on both respectsC. maximize, on both countsD. maximize more, in both areas
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

4、 问题:Government is like a pain-killer. It your pains, but does not cure the disease. Besides, you are prone to get to it.A. relieve, reliefs, addictedB. relief, relieves, usedC. relief, relieves, addictedD. relieve, reliefs, used
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

5、 问题:I won’t object to __ as an older sister. A. be treated B. treat C. being treated D. treating
选项:
A:A
B:B
C:C
D:D
答案: 【C

Unit 3 A Dill Pickle Blank Filling

1、 问题: (occasion), he would come to visit us.
答案: 【Occasionally

2、 问题:His father is a highly (respect) professor.
答案: 【respected

3、 问题:Never act on impulse. (impulse) people always do things that they will later regret.
答案: 【Impulsive

4、 问题:He has won admiration for his (marvel) academic achievements.
答案: 【marvelous

Unit 4 Diogenes and Alexander Multiple Choice

1、 问题:Having no work to do and no family to provide for, he was free.The present particple “having” denote____
选项:
A:reason
B:manner
C:time
D:simutaneous events
答案: 【reason

2、 问题:floating in the pool, I marveled at the clouds.
选项:
A:manner
B:simutaneous event
C:reason
D:immidiately followed
答案: 【simutaneous event

3、 问题:He put out the light and went tiptoeing up the stairsTip toeing here denotes_____
选项:
A:manner
B:reason
C:time
D:simutaineous
答案: 【manner

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈