第一章 第一单元测验

1、 问题:1. People in different parts of Britain like to use the name England to refer to their country.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

2、 问题:2. The Severn River is the longest river of Britain, which originates in Wales and flows through western England.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题:3. Today more than half of the people in Wales still speak the ancient Welsh language.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

4、 问题:4. In terms of population and area, Northern Ireland is the second largest part of Britain.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:5. The Anglo-Saxons were the earliest known inhabitants of Britain.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:1. The River is the second longest and most important river in Britain.
答案: 【Thames

7、 问题:2. is the capital city of Scotland.
答案: 【Edinburgh

8、 问题:3. The majority of the population in Britain is descendants of the .
答案: 【Anglo-Saxons

9、 问题:4. Most people in Wales, Scotland and Northern Ireland are descendants of the people.
答案: 【Celtic

10、 问题:5. Besides the early groups from Europe, Britain has a number of who have settled as permanent residents.
答案: 【immigrants

第二章 第二章测验

1、 问题:The attack on Rome ended the Roman occupation in Britain in 410.
选项:
A:Norman
B:Germanic
C:Celtic
D:Danish
答案: 【Germanic

2、 问题:The marked the establishment of feudalism in England.
选项:
A:Viking invasions
B:Roman occupation
C:Norman Conquest
D:Magna Carta
答案: 【Norman Conquest

3、 问题:Henry II started the rule of .
选项:
A:House of Norman
B:House of Tudor
C:House of York
D:House of Anjou
答案: 【House of Anjou

4、 问题:The end of the Wars of Roses led to the rule of .
选项:
A:House of Tudor
B:House of Norman
C:House of Anjou
D:House of Stuart
答案: 【House of Tudor

5、 问题:The direct cause for the Reformation was King Henry VIII’s effort to .
选项:
A:break with Rome
B:divorce his first wife
C:support the Protestants
D:declare his supreme power over the church
答案: 【divorce his first wife

6、 问题:Dissatified with Henry II’s leadership, the Lords forced him to sign the Magna Carta, or the Great Charter.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈