本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-06到2021-12-30
本篇答案更新状态:每周周末更新

Unit 1 An Introduction to American Literature Achievement test 1

1、 问题:Like other western literature, apart from its colonial period, American literature has also gone through the age of Romanticism, the age of ____ and Modern American Literature.
选项:
A:Rationalism
B:Realism
C:Local Colorism
D:Journalism
答案: 【Realism

2、 问题:___, is credited with initiating American literature. His chief books included A Description of New England (1616) and General History of Virginia, New England, and the Summer Isles (1624).
选项:
A:Thomas Paine
B:Jonathan Edwards
C:Thomas Jefferson
D:Captain John Smith
答案: 【Captain John Smith

3、 问题:The ____ were devout Christians who wanted to purify their lives and their church of what they saw as the corruption of English society and its state religion, the Church of England.
选项:
A:Reformists
B:Catholics
C:Puritans
D:Transcendentalists
答案: 【Puritans

4、 问题:To the pious Puritan, the physical world was spiritual, nothing but a symbol of God. The world, therefore, was one of multiple meanings. This idea was later distinguishable in the works of Emerson, ____, Melville and Edgar Allan Poe.
选项:
A:Ezra Pound
B:Sherwood Anderson
C:Hawthorne
D:Mark Twain
答案: 【Hawthorne

5、 问题:With ____, Henry James and Mark Twain active on the scene, realism became the major trend in the seventies and eighties of the 19th century.
选项:
A:William Dean Howells
B:Ernest Hemingway
C:Scott Fitzgerald
D:William Faulkner
答案: 【William Dean Howells

6、 问题:Mark Twain’s preference for his own region and people at the forefront of his stories made him well known as “local colorist”, then _____ became a unique variation of American literary realism.
选项:
A:Local colorism
B:Romanticism
C:Realism
D:Transcendentalism
答案: 【Local colorism

7、 问题:As a genre, naturalism emphasized __ and environment as important determining forces shaping individualized characters, who were presented in special and detailed circumstances. (heredity)
选项:
A:religion
B:context
C:heredity
D:evolution
答案: 【heredity

8、 问题:The most recognizable literary movement that gave rise to the 20th century modern American literature, or the second American Renaissance, is the __ movement.
选项:
A:expatriate
B:revolutionary
C:Harlem
D:noble
答案: 【expatriate

9、 问题:Though the scene of American drama was not so promising as fiction and poetry, playwrights like Eugene O’Neill, Arthur Miller and __ received worldwide recognition and were to hold the central position in American drama till today.
选项:
A:Tennessee Williams
B:William Faulkner
C:William Sydney Porter
D:Jack London
答案: 【Tennessee Williams

10、 问题:The defining formal characteristics of the modernistic works are discontinuity and ___.
选项:
A:defamiliarization
B:fragmentation
C:stream of consciousness
D:meaninglessness
答案: 【fragmentation

Unit 2 Ralph Waldo Emerson and Nature (1836) Achievement test 2

1、 问题:In Emerson’s fable of One Man, man was originally unified within and capable of performing all labors, but later the labors are divided, and man is at last reduced to a thing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:For Emerson in his real life, this loss of unity takes the form of a double consciousness: the good part of it urges him to leave the ministry, whereas the other part is working to accommodate himself to the outside institutions.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

3、 问题:Emerson’s Transcendentalism is proposed to solve this loss of unity.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:In the essay “Self-Reliance”, Emerson urges man to rely on his “self”: “Trust thyself: every heart vibrates to that iron string.” Here, “thyself” refers to that public part of the mind.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:Emerson’s writing style is modeled only on the polarity in nature.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 3 Nathaniel Hawthorne: The Scarlet Letter Achievement test 3

1、 问题:The same New England that nurtured the hopeful visions of ____ also gave birth to the black visions of Nathaniel Hawthorne.
选项:
A:Transcendentalists
B:Romantics
C:Reformists
D:Realists
答案: 【Transcendentalists

2、 问题:To understand Nathaniel Hawthorne’s works we have to know the very influence of ____ on him and how he related himself to this tradition in his fictional world.
选项:
A:Asceticism
B:Puritanism
C:Catholicism
D:Expressionism
答案: 【Puritanism

3、 问题:Which one of the following works was NOT written by Nathaniel Hawthorne? ____
选项:
A:The Birthmark
B:The House of the Seven Gables
C:Moby Dick
D:Young Goodman Brown
答案: 【Moby Dick

4、 问题:____ is the main character of The Scarlet Letter, a young married woman who has borne an illegitimate child named Pearl while living away from her husband in a village in Puritan New England in the late 17th century.
选项:
A:Catherine Earnshaw
B:Elizabeth Bennet
C:Hester Prynne
D:Sophia Peabody
答案: 【Hester Prynne

5、 问题:Hawthorne creates a strong female protagonist in the novel The Scarlet Letter, who shares the same New England Transcendentalist qualities that Emerson extolled in his famous essay ____.
选项:
A:The American Scholar
B:Nature

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注