本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2021-12-13
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Module 1 Cultural Impact of Music Test for Module 1

1、 问题:Which of the following about culture and music is false?
选项:
A:Culture includes a lot of things.
B: The way of communication is part of culture too.
C:Music defines culture.
D:Culture shapes music.
答案: 【Music defines culture.

2、 问题:Which of the following statement is false about how music relates to culture?
选项:
A:Culture shapes music.
B: Culture gives birth to music.
C: Music gives birth to culture.
D:Music helps us understand culture.
答案: 【 Music gives birth to culture.

3、 问题:Among all the music styles, _____ is the only one popular through all the decades since its birth.
选项:
A: folk music
B: rock music
C:country music
D:jazz music
答案: 【 rock music

4、 问题: Every decade has its unique music styles. Which of the following is false?
选项:
A: Rock is the biggest genre of the 70’s.
B:The most popular music of the 80’s is Rock, Heavy Metal, and Pop.
C: Music is heavily affected by our culture, and always changes with time.
D: In 1990s, rock fused with other music genres, such as Punk Rock.
答案: 【 Rock is the biggest genre of the 70’s.

5、 问题: ______ was the biggest star 1980s. His Thriller album from 1982 is the best-selling album of all time.
选项:
A:Madonna
B:Whitney Houston
C: Michael Jackson
D: Prince
答案: 【 Michael Jackson

6、 问题: Which of the following is not the right way to learn English through music?
选项:
A: Make sure you know the lyrics.
B: Relate English songs to their cultural background.
C: Think about the genres and themes of English songs.
D: Accept your understanding of the songs as final
答案: 【 Accept your understanding of the songs as final

7、 问题: Which of the following is false about music as an expressive language of culture?
选项:
A: Pop stars set their own styles and shape their fans’ attitudes.
B: Music can not express attitudes and values by how it sounds.
C: Music works mirror the attitudes of its time.
D: “We Shall Overcome” is a protest song that became a key anthem of the Civil Rights Movement.
答案: 【 Music can not express attitudes and values by how it sounds.

8、 问题: Which of the following is not the right way to learn English through music?
选项:
A: Make sure you know the lyrics.
B: Relate English songs to their cultural background.
C: Think about the genres and themes of English songs.
D: Accept your understanding of the songs as final
答案: 【 Accept your understanding of the songs as final

9、 问题: What is it about songs that make them such effective English language learning tools?
选项:
A: It’s fun, it works, and too emotional.
B:It’s fun, it works, it includes up-to-dated language and not easy to forget.
C:It’s fun, it works, it mirrors culture, and not easy habit to learn English.
D:It’s fun, it enhances learning new information and an easy habit to do.
答案: 【It’s fun, it enhances learning new information and an easy habit to do.

10、 问题:Speaking of learning English through culture and music, what kind of music is not suitable for leanrning English?
选项:
A: Pick the music you love.
B: Find music uses the right kind of language.
C:Start with pop music and then branch out.
D:Any English with lyrics is suitable.
答案: 【Any English with lyrics is suitable.

Module 2 Understanding Song Structures & Music Genres Test for Module 2

1、 问题: Which of the following is not the major elements of songs?
选项:
A: Intro
B: Verse
C:Chorus
D: Groove
答案: 【 Groove

2、 问题:Which of the following is false about “Verse”?
选项:
A: Melodies of verse change as songs move on.
B:Song titles are usually not in verse.
C: What changes in verses is the lyrics.
D:The purpose of verse is to tell a story.
答案: 【 Melodies of verse change as songs move on.

3、 问题: Which of the following is false about “Chorus”?
选项:
A: Chorus is the focus of the song.
B: Either melody or lyrics in chorus may change.
C:The chorus includes the most catchy melody in the song.
D: Chorus usually appears in a song more than once.
答案: 【 Either melody or lyrics in chorus may change.

4、 问题:The most important element of a song is ____.
选项:
A: Verse
B:Chorus
C: Intro
D: Bridge
答案: 【Chorus

5、 问题:Which one of the following is false about music genres?
选项:
A:Music genres refers to the similarities in form, style, or subject matter.
B: Most popular music genres include jazz, blues, rock, country, among others.
C: There is a clear line between each music genres.
D: Music genres may overlap.
答案: 【 There is a clear line between each music genres.

6、 问题: Which of the following is not the reason that we need to divide music into genres?
选项:
A: It helps us to put music into categories.
B: It helps us to define music.
C:It helps us to remember music.
D:It helps us to understand music.
答案: 【It helps us to remember music.

7、 问题: What are some of the problems with genres?
选项:
A: Not all music fits into one particular genre.
B:There are some music that just don’t fit into any category.
C:Musician’s are always influenced by many different music genres.
D:New sub-genres emerge consistently, as musicians always create something original.
答案: 【There are some music that just don’t fit into any category.

8、 问题:The chorus has the second short melodies. It is lyric-music combination that is repeated with ___throughout the song.
选项:
A: little or no change
B: lyrics’ changing
C: melodies’ changing
D: lyrics’ and melodies’ changing
答案: 【 little or no change

9、 问题: The ____ is the focus of the song, the emotional and musical climax, and it is where the whole song is delivered, and the part that the listener will remember from the song.
选项:
A: Intro
B: Verse
C:Break
D: Chorus
答案: 【 Chorus

10、 问题: The structure of a song is the framework the song is built on. One of the most popular and well used formulas is the_____.
选项:
A: verse-Chorus form
B: verse-chorus-bridge form
C:AABA
D:AAA
答案: 【 verse-chorus-bridge form

Module 3 Blues Test for Module 3

1、 问题:The legendary blues musician B.B. King’s master piece is “The Thrill Is Gone”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

2、 问题:The history of blues goes along with the history of country music.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

3、 问题:The blues helped to unify Africa Americans from different origins, creating a new cultural identity.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

4、 问题:The blues has its influence on a lot of music styles, like rock and roll, and contemporary R and B and soul.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:Classic blues has an AAB verse form.
选项:
A:正确
B:错误

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注