本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-06到2022-01-09
本篇答案更新状态:每周周末更新

Unit 1 Introduction to English Writing Identification of common errors

1、 问题:I will never forget my first trip to the Florida. It was in the September of 2008.
选项:
A:wrong verb tense
B:incorrect article
C:comma splice
D:fragment
答案: 【incorrect article

2、 问题:Kim, along with three of her friends, are going to move to New York City next summer.
选项:
A:incorrect subject-verb agreement
B:incorrect verb tense
C:incorrect word form
D:incorrect word order
答案: 【incorrect subject-verb agreement

3、 问题:Susana was in home on Tuesday, standing in front of the window on her living room at the 18th floor of Ocean Towers, her apartment building.
选项:
A:incorrect word order
B:incorrect verb tense
C:incorrect preposition
D:incorrect word form
答案: 【incorrect preposition

4、 问题:In 1974, Bill Gates decided to drop out of Harvard and with high school friend Paul Allen he wrote operating software for the newly emerging computers personal.
选项:
A:incorrect verb tense
B:incorrect preposition
C:incorrect word form
D:incorrect word order
答案: 【incorrect word order

5、 问题:We need to make a decision soon our choices are to either refinance our morgage or take out a home equity loan.
选项:
A:run-on sentence
B:comma splice
C:incorrect use of modal verb
D:incorrect verb tense
答案: 【run-on sentence

6、 问题:One of the basic rights that we enjoy is freedom of speech, and this includes our right to listen to any kind of music that appealed to us.
选项:
A:incorrect verb tense
B:incorrect word form
C:incorrect preposition
D:incorrect subject-verb agreement
答案: 【incorrect verb tense

7、 问题:The defense attorney attempted to present her client as an ordinarily and simple person.
选项:
A:incorrect article
B:incorrect word form
C:incorrect verb tense
D:Fragment
答案: 【incorrect word form

8、 问题:I had a hard time getting up this moring. Although I slept well last night.
选项:
A:run-on sentence
B:comma splice
C:dangling modifier
D:Fragment
答案: 【Fragment

9、 问题:An adjustable rate mortgage is one option, a fixed rate mortgage is another.
选项:
A:run-on sentence
B:incorrect subject-verb agreement
C:comma splice
D:fragment
答案: 【comma splice

10、 问题:Having walked for 10 kilometers in the woods, his legs were hurting and his feet were numb.
选项:
A:dangling modifier
B:incorrect word order
C:incorrect verb form

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注