Chapter 1. Basic Listening Skills and Strategies (1) Exercis

1、 问题:( ) Which of the following sentences is the one you hear?
选项:
A:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open and it questions.
B:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open-ended questions.
C:Occasionally he would stimulate their thinking by asking open end it questions.
D:
答案: 【Occasionally he would stimulate their thinking by asking open-ended questions.

2、 问题:( ) Which sentence is marked with the intonation you hear?
选项:
A:
B:
C:
D:
答案: 【

3、 问题:( ) In the following sentences, words in bold type indicate that they are stressed. Which sentence is the one you hear?
选项:
A:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
B:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
C:This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.
D:
答案: 【This enabled the answerer to be active rather than passive in the discussion.

4、 问题:( ) The listening process involves the perception of sounds, the recognition of words and the construction of meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:( ) Some words have similar pronunciations, with only one different phoneme.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:( ) In listening, there are reliable cues marking every word boundary clear.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

7、 问题:1. Joshua Jordan earned a __degree in physical therapy.
答案: 【doctorate

8、 问题:He hopes to open his own practice someday, and says having the expensive __ degree is good for his patients,
答案: 【graduate

9、 问题:but hard on his __.
答案: 【wallet

10、 问题:2. Universities say they’re caught between _______,
答案: 【record-high enrollments

11、 问题:______who have the skills to find work elsewhere if they are not well paid, and falling financial support from state governments.
答案: 【a workforce of professors

12、 问题:3. “There _____no way
答案: 【would have been

13、 问题:I_______ created a career for myself that I wanted to do without the use of student loans.”
答案: 【could have

Chapter 2. Basic Listening Skills and Strategies (2) Exercis

1、 问题:( )When mentioning Citizen Kane, The Great Dictator, Casablanca, what tense does the speaker use?
选项:
A:present tense
B:past tense
C:future tense
D:
答案: 【past tense

2、 问题:According to the passage, which of the following sentences best explains what monopoly is?
选项:
A:Monopoly is a vertical controlling strategy of large film-making companies, which solely release and project productions of their own.
B:If a monopoly controls the film-making companies on the set-up of their own cinema lines, they will solely release and project productions of their own.
C:Monopoly means vertically controlling the large film-making companies on the set-up of their own cinema lines with the aim of producing products of their own.
D:
答案: 【Monopoly is a vertical controlling strategy of large film-making companies, which solely release and project productions of their own.

3、 问题:( )What are the three basic features of Hollywood patterned films?
选项:
A:formulated plots, Hi-fi sound effects and illustrated visual images
B:formulated plots, stereotyped heroes/heroines and illustrated visual images
C:stereotyped heroes/heroines, illustrated visual images and perfect timing of film release
D:
答案: 【formulated plots, stereotyped heroes/heroines and illustrated visual images

4、 问题:( ) Grammar is not important because it does not give meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:( ) Two sentences with exactly the same words can differ in meaning.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

6、 问题:( ) Grammar is very important as it helps increase accuracy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Film-making _______from economy and high technology.
答案: 【cannot be separated

8、 问题:The US ____ the battle field in the First World War
答案: 【was far away from

9、 问题:and its economy _____during and after the war.
答案: 【grew very rapidly

10、 问题:During the decade 1921–1931, sometimes called as the “golden period of silent films,” successful stars, directors, and cameramen ____Hollywood from abroad, infusing Hollywood with new talents and different insights.
答案: 【began to be lured to

11、 问题:Movies ______new heights in expression. Innovations in technique, content and structural forms were being introduced in films from Germany, France, and Russia.
答案: 【were attaining

12、 问题:with a member from a ______ culture,
答案: 【fixed

13、 问题:in order to ______ misunderstandings,
答案: 【avoid

14、 问题:______ or even culture shock.
答案: 【tensions

Chapter 3. Basic Listening Skills and Strategies (3) Exercis

1、 问题:( )What is the conversation mainly about?
选项:
A:A lesson Matthew prepared for his students
B:A class Matthew has been observing
C:A term paper that Matthew has written
D:A problem in Matthew’s classroom
答案: 【A class Matthew has been observing

2、 问题:( )What can you predict when you hear the professor asking about the student’s observing a class for his approaches to education paper?
选项:
A:They will probably talk about his understanding of effective teaching skills.
B:They will probably talk about how to improve his study habits.
C:They will probably talk about his language learning strategies.
D:They will probably talk about his student loans.
答案: 【They will probably talk about his understanding of effective teaching skills.

3、 问题:( )What information in context can NOT help you understand the word “interdisciplinary” ?
选项:
A:When he was teaching astronomy, Mr. Grable didn’t just teach students the names of the planets. He used it as a way to teach mythology.
B:Mr. Grable introduced Greek and Roman mythology as a way of explaining.
C:In an astronomy class, the students also learned about the literature of Greek and Roman mythology.
D:Mr. Grable asked his students to do a research, write a report and make a presentation about the planet they chose.
答案: 【Mr. Grable asked his students to do a research, write a report and make a presentation about the planet they chose.

4、 问题:( ) Planning what to focus on before listening is a cognitive strategy.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

5、 问题:Metacognitive strategies include note-taking, monitoring and assessing during listening.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:( ) Listening together, sharing understanding, solving problems together and exchanging ideas belong to social and affective strategies.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:In order to improve your listening skills, you can use certain __ to support the listening process.
答案: 【strategies

8、 问题:Before you listen, think about the __ of the text you will hear.
答案: 【topic

9、 问题:What do you already know about it? What could possibly be the content of the text? Which words would ______?
答案: 【come to mind

10、 问题:While you are listening, it is not necessary to understand every single word. Try to __ those words that you think are less important.
答案: 【ignore

11、 问题:Also, if there are words or issues that you don’t understand, use your general knowledge or the __ to find out the meaning.
答案: 【context

12、 问题:You need to focus on ______ and facts as well.
答案: 【key words

13、 问题:To remember the information, you’d better ______ to help you memorize important points. Pay attention to the intonation and stress of the speaker so that you can understand what you hear better.
答案: 【take notes

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈