本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-15到2021-12-31
本篇答案更新状态:每周周末更新

IV. Media—Broadcasting, Newspapers and Television英国媒体:广播,报纸和电视 (周欣迓) 第4章单元测验

1、 问题:The BBC is mainly financed by ______.
选项:
A:payment from all people who possess TV sets
B:the income from advertisements
C:some large corporations
D:the British government
答案: 【payment from all people who possess TV sets

2、 问题:Who had ever the only control of the airwaves in the UK EXCEPT?
选项:
A:General Post Office
B:the British Broadcasting Company
C:the British Broadcasting Corporation
D:the British government
答案: 【the British government

3、 问题:Which of the following about the BBC is NOT true?
选项:
A:The BBC is run under a Royal Charter since its establishment.
B:Today the BBC provides more radio broadcasting than television output.
C:The BBC provides not only national broadcasting service but also world service.
D:The BBC is a private corporation.
答案: 【The BBC is a private corporation.

4、 问题:Which of the following is a tabloid?
选项:
A:The Sun
B:Sunday Times
C:Morning Star
D:The Economist
答案: 【The Sun

5、 问题:Among Britain’s quality press, the following newspapers are regarded as the “Big Three” EXCEPT ______.
选项:
A:The Times
B:The Guardian
C:The Observer
D:The Daily Telegraph
答案: 【The Observer

6、 问题:Which of the following is NOT true about the Times?
选项:
A:Murdoch began to become famous through the purchase of The Times.
B:When John Walter III controlled the paper, he built the reputation of The Times.
C:The Times is the most popular newspaper in the U.K.
D:It was the founder, John Walter, who changed the name to The Times.
答案: 【The Times is the most popular newspaper in the U.K.

7、 问题:All the following are commercial television broadcasters EXCEPT ______.
选项:
A:BBC One and BBC Two
B:Channel 3
C:Channel 4
D:ITV
答案: 【BBC One and BBC Two

8、 问题:__ is reflected by criticism toward television since its creation.
选项:
A:The conflict between audiences and advertisers
B:The conflict between low-viewing programmes and popular programmes
C:Competition in the advertising market
D:A pressure on broadcasters such as ITV
答案: 【A pressure on broadcasters such as ITV

9、 问题:The “lowest common denominator”refers to ______.
选项:
A:a term in mathematics
B:the majority of people who easily accept low standards
C:common audience
D:common people
答案: 【the majority of people who easily accept low standards

10、 问题:Newton N. Minow said, “if each of the audience sit down in front of their television set for a day, until the station signs off, I can assure you that what you will observe is ______.”
选项:
A:a cultural wasteland
B:a neglected land
C:a desert
D:a barren land
答案: 【a cultural wasteland

VI. Entertainment—Sports, Movies and TV Series 娱乐:体育运动、电影和电视剧(方妍) 第6章单元测验

1、 问题:Which sport is bred in France, born in England, widely performed in the United States, and finally got prevalent worldwide?
选项:
A:Football
B:Cricket
C:Tennis
D:Golf
答案: 【Tennis

2、 问题:__ was established in 1877, held from June to July each year on a lawn court.
选项:
A:Australian Open
B:Wimbledon Championships
C:Roland Garros French Open
D:U.S. Open
答案: 【Wimbledon Championships

3、 问题:Which tournament is the fourth largest event in the world?
选项:
A:The Olympic Games
B:FIFA World Cup
C:Rugby World Cup
D:The ICC Cricket World Cup
答案: 【The ICC Cricket World Cup

4、 问题:The phrase “on a sticky wicket” means __.
选项:
A:to act unpredictably
B:to face difficulties
C:not behaving ethically or honorably in a situation
D:to have a very happy and carefree mood
答案: 【to face difficulties

5、 问题:Which film of Hitchcock was often cited as the first British sound feature film?
选项:
A:The Lodger: A Story of the London Fog
B:Rear Window
C:Vertigo
D:Blackmail
答案: 【Blackmail

6、 问题:Audrey Hepburn made a name of herself for playing the lead role in __.
选项:
A:Roman Holiday
B:Breakfast at Tiffany’s
C:My Fair Lady
D:Wait Until Dark
答案: 【Roman Holiday

7、 问题:Which of the following is NOT on the list of famous British Film Magazines?
选项:
A:Total Film
B:Picturegoer
C:Empire
D:Cineaste
答案: 【Cineaste

8、 问题:Who was the only “consulting criminal” of the series of Sherlock?
选项:
A:John Watson
B:Jim Moriarty
C:Greg Lestrade
D:Molly Hooper
答案: 【Jim Moriarty

9、 问题:In Doctor Who, which one is NOT on the list of numerous reoccurring enemies during the Doctor’s travels?
选项:
A:Mondas
B:The Daleks
C:The Master
D:The Cybermen
答案: 【Mondas

10、 问题:The three Olympic Games were held in London in the year of __ respectively.
选项:
A:1908, 1924, 1948
B:1908, 1948, 2012
C:1924, 1948, 2012
D:1948, 2004, 2012
答案: 【1908, 1948, 2012

I. Literature—Literary Giants and Their Masterpieces 英国文学:文学巨匠和鸿篇巨著(方妍) 第1章单元测验

1、 问题:All Shakespeare’s works are written in __.
选项:
A:old English
B:middle English
C:modern English
D:Latin
答案: 【modern English

2、 问题:Which of the following is a tragedy written by Shakespeare?
选项:
A:Twelfth Night
B:Othello
C:The Tempest
D:Richard II
答案: 【Othello

3、 问题:Which character is not a noble hero with a tragic flaw in Shakespeare’s tragedies?
选项:
A:Othello
B:Macbeth
C:King Lear
D:Bassanio
答案: 【Bassanio

4、 问题:The leading form of literature in the Victorian Era is __.
选项:
A:drama
B:poetry
C:pamphlet
D:novel
答案: 【novel

5、 问题:The novel Vanity Fair is the masterpiece of the author __.
选项:
A:Charles Dickens
B:Oscar Wilde

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注