本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-02到2021-06-30
本篇答案更新状态:已完结

The Colonial Period Quiz for the Colonial Period

1、 问题: The first permanent English settlement in North America was established at _ .
选项:
A:A. Jamestown
B:B. Boston
C:C. New York
D:D. Salem
答案: 【A. Jamestown

2、 问题:It is a critical commonplace now that American literature is based on a myth, ____.
选项:
A:A. the ancient Greek myth of Zeus
B: B. the British myth of the Saint Grail
C:C. the Biblical myth of the Garden of Eden
D:D. the legend of the Sleepy Hollow
答案: 【C. the Biblical myth of the Garden of Eden

3、 问题:The English colonies in North America rose in arms against their parent country and the Continental Congress adopted__ in 1776.
选项:
A:A. the Sugar Act
B:B.the Mayflower Compact
C:C. the Declaration of Independence
D: D. the Stamp Act
答案: 【C. the Declaration of Independence

4、 问题:What style did the seventeenth century American poets adapt to the subject matter confronted in a strangely new environment?
选项:
A:A. The style of their own.
B:B. The style mixed with English and American elements.
C:C. The style mixed with native-American and British tradition.
D:D. The style of established European poets.
答案: 【D. The style of established European poets.

5、 问题:It was not until January 1776 that a widely heard public voice demanded complete separation from England. The voice was that of __ , whose pamphlet Common Sense, with its heated language, increased the growing demand for separation.
选项:
A:A. Thomas Jefferson
B:B. Thomas Paine
C:C. George Washington
D:D. Patrick Henry
答案: 【B. Thomas Paine

6、 问题:Which of the following works is written by Philip Freneau?
选项:
A:A. The Rights of Man.
B:B. The Wild Honey Suckle.
C:C. Poor Richard’ s Almanac.
D:D. The Day of Doom.
答案: 【B. The Wild Honey Suckle.

7、 问题:The first symbol of the self-made American man is __.
选项:
A:A. George Washington
B:B. Washington lrving
C: C. Thomas Jefferson
D: D. Benjamin Franklin
答案: 【 D. Benjamin Franklin

8、 问题:Jonathan Edwards’ best and most representative sermon was__ .
选项:
A:A. A True Sight of Sin
B:B. Sinners in the Hands of an Angry God
C:C. A Model of Christian Charity
D:D. God’s Determinations
答案: 【B. Sinners in the Hands of an Angry God

9、 问题:From 1732 to 1758, Benjamin Franklin wrote and published his famous__,with an annual collection of proverbs.
选项:
A:A. The Autobiography
B:B. Poor Richard’s Almanac
C:C. Common Sense
D:D. The General Magazine
答案: 【B. Poor Richard’s Almanac

10、 问题:In the course of American literature, the eighteenth century was the age of the Enlightenment, with _ as the dominant spirit.
选项:
A:A. Humanism
B:B. Rationalism
C:C. Revolution
D:D. Evolution
答案: 【B. Rationalism

11、 问题:The most enduring shaping influence in American thought and literature was __ .
答案: 【Puritanism

12、 问题: The Tenth Muse Lately Sprung Up in America is a collection of poems composed by __ .
答案: 【Anne Bradstreet

13、 问题:Philip Freneau was noteworthy because of the nature of his poems as truly American and highly _. In this respect, he reflected the very spirit of his age.
答案: 【patriotic

14、 问题:Thomas Paine, with his natural gift for pamphlet writing, was appropriately born into an age of _
答案: 【revolution

15、 问题:In his Autobiography Benjamin Franklin creates the image of a boy’ s rise from _ to riches and demonstrates his belief that the new world of America was a land of opportunities.
答案: 【rags

16、 问题:Franklin was the epitome of the _, the versatile, practical embodiment of national man in the 18th century.
答案: 【Enliightenment

17、 问题:If we say Jonathan Edwards represents the upper levels of the American mind, _ represents the lower levels.
答案: 【Benjamin Franklin

18、 问题:Before his death, _ had gained a position as America’ s first systematic philosopher.
答案: 【Jonathan Edwards

19、 问题:Jonathan Edwards’ work Images or Shadows of Divine Things anticipated the symbolism of _ in the 19th century.
答案: 【Transcendentalism

20、 问题:Eighteen-century America experienced an age of Enlightenment, of _ and _ like England and Europe.
答案: 【reason,order

Emily Dickinson Quiz for American Romanticism

1、 问题:Which is NOT a main focus of the American Romantic Movement in general?
选项:
A:A return to eastern philosophy.
B:A deep and spiritual respect for nature and natural laws.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注