本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-08-23到2021-12-31
本篇答案更新状态:每5天更新一次

第一周 Meeting Public Speaking 演讲基础知识 Quiz 1 Meeting public speaking

1、 问题:This course believes public speaking is for everyone. By this we mean ____.
选项:
A:Public speaking is done for the profit of everyone.
B:Speakers must consider the needs of everyone when preparing a speech.
C:Public speaking is nature, not nurture.
D:We all engage in verbal communications that can be approached “as public speaking.”
答案: 【We all engage in verbal communications that can be approached “as public speaking.”

2、 问题:Which of the following is the most communication-style?
选项:
A:Presidential candidates doing a TV debate.
B:Giving a speech at TED.
C:Taking a job interview.
D:Discussing a research topic with teammates.
答案: 【Discussing a research topic with teammates.

3、 问题:Which of the following TED talks is more likely to be persuasive?
选项:
A:“Why doesn’t the leaning tower of Pisa fall over?”
B:“The secret language of the trees”
C:“The Amazon belongs to humanity—let’s protect it together”
D:”Ten ways to have a better conversation”
答案: 【“The Amazon belongs to humanity—let’s protect it together”

4、 问题:Please take a quick look at the beginning 1 minute of a video clip featuring Chinese scientist Tu Yoyo’s (屠呦呦)Nobel lecture “Discovery of Artemisinin – A gift from traditional Chinese medicine to the world.” The video clip is also available under 1.3.3. The male voice at the very beginning of the video clip was from Professor Jan Andersson, Adjunct Member of the Nobel Committee for Physiology or Medicine. His was a speech of _____.
选项:
A:Introduction
B:Presentation
C:Acceptance
D:Anniversary celebration
答案: 【Introduction

5、 问题:By calling public speaking skills “a man’s best suit and a woman’s most handy handbag,” we mean _____.
选项:
A:Public speaking skills can bring you material benefits.
B:Public speaking can spice up your life, making it more fun.
C:Public speaking increases your social attractiveness, especially on important occasions.
D:When it comes to public speaking, men and women need different skill sets!
答案: 【Public speaking increases your social attractiveness, especially on important occasions.

6、 问题:Which of the following sentences would be typically found in a speech of presentation?
选项:
A:Welcome to this special event in which we greet (Title and name) and welcome him/her to (Place).
B:I’d like you to please extend a warmest welcome to (Title and name).
C:And the (Name of prize) goes to (Name of prize winner).
D:Thank you all so much for sharing this incredible journey with me.
答案: 【And the (Name of prize) goes to (Name of prize winner).

7、 问题:Imagine a guest speaker is to give a lecture and you’re the one to make the speech of introduction. Which of the following goes first?
选项:
A:Welcoming the audience
B:Welcoming guest speaker
C:Introducing yourself
D:Introducing guest speaker
答案: 【Welcoming the audience

8、 问题:Volunteering means working without pay. It doesn’t involve public speaking.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误
分析:【担任志愿者意味着我们要付出时间和劳动。在此期间,我们经常需要与他人展开言语沟通。如1.1中讨论的以及1.3中佐证的那样,我们可以将言语行为视为”演讲“,并积极调整我们的”演讲“,达到有效沟通的目标。让我们成为更有力量的演讲者、更有力量的志愿者!】

9、 问题:In TED talk “Your body language may shape who you are,” by saying “I don’t have ego involved in this,” Amy Cuddy tries to persuade us that we need to let ourselves go when doing power posing.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注