本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-08-23到2021-12-31
本篇答案更新状态:每周周末更新

Week 1 Course Introduction Multiple-Choice Questions for Week 1

1、 问题:Who was Apollo in Greek mythology? (1.1. 02:26-3:22)
选项:
A:The beautiful daughter of a river god.
B:The god of poetry.
C: The god of pastoral life.
D:The god of love.
答案: 【The god of poetry.

2、 问题:Where does the pleasure of reading poetry come from? (1.2. 00:33-00:48)
选项:
A:The pleasure of reading poetry comes from the beauty of the language.
B:The pleasure of reading poetry comes from the power of the emotion in the poem.
C:The pleasure of reading poetry comes from the depth of the insight suggested in the poem.
D:The pleasure of reading poetry comes from all the three answers mentioned above. ‍
答案: 【The pleasure of reading poetry comes from all the three answers mentioned above. ‍

3、 问题: How does an image come to us? (1.2. 01:46-02:01)
选项:
A:‍‍An image may come through the eye as color or through the ear as sound.
B:An image may come to us through the tongue as taste.
C:An image may come to us through the nose as smell or the skin as
touch.‍
D:An image may come through any one of the ways mentioned above.
答案: 【An image may come through any one of the ways mentioned above.

4、 问题:What do we mean when we say that Robert Frost’s simplicity is deceptive? (1.3. 00:23-00:44)
选项:
A:Frost’s poems are simple, direct and natural.
B:Frost’s poems are never simple, direct and natural.
C:Frost’s poems never say much in little.‍
D:Frost’s poems look simple, direct and natural, but Frost was almost never as simple, direct and natural as he appeared to be.
答案: 【Frost’s poems look simple, direct and natural, but Frost was almost never as simple, direct and natural as he appeared to be.

5、 问题:Why do we read all these masterpieces? (1.4. 00:08-00:31)
选项:
A:They represent the best of their kind.
B:They have stood the test of time.‍
C:They are known to us not only in themselves but also in terms of their interpretation and reinterpretation through the ages.
D:All the three answers mentioned above.‍
答案: 【All the three answers mentioned above.‍

Week 2 British Renaissance Poetry Multiple-Choice Questions for William Shakespeare

1、 问题:What is the theme of Shakespeare’s Sonnet 18? (2.2. 01:25-33)
选项:
A:Sonnet 18 is a poem about the immortality through love.
B:Sonnet 18 is a poem about the immortality through literature.
C:Sonnet 18 is a poem about the immortality through marriage.
D:Sonnet 18 is a poem about the immortality through offspring.
答案: 【Sonnet 18 is a poem about the immortality through literature.

2、 问题:There is an ironic twist in the opening two lines of Shakespeare’s Sonnet 18. What is it? (2.2. 05:32-06:02)
选项:
A:The changeable weather in the summer in England makes its summer days a good comparison with his beloved.
B:The variable weather in the summer in England makes its summer days a good comparison with his beloved.
C:The unpredictable weather in the summer in England makes its summer days a good comparison with his beloved.
D:His beloved is more beautiful or more handsome than a summer’s day.
答案: 【His beloved is more beautiful or more handsome than a summer’s day.

3、 问题:What is the figure of speech used in line 3 (Rough winds do shake the darling buds of May)? (2.2. 07:17-08:10)
选项:
A:metaphor
B:simile
C:onomatopoeia
D:personification
答案: 【onomatopoeia

4、 问题: What are the figures of speech used in line 4 (And summer’s lease hath all too short a date)?(2.2. 09:10-10:15)
选项:
A: personification and metaphor
B:simile and personification
C:metaphor and onomatopoeia
D: onomatopoeia and personification
答案: 【 personification and metaphor

5、 问题:‍What does “the eye of heaven” refer to in line 5 (Sometime too hot the eye of heaven shines)? (2.2. 10:21-10:45)
选项:
A:The heavenly eye
B:God’s eye
C:The sun
D:The moon
答案: 【The sun

6、 问题:What does the two “this” refer to in the last line (So long lives this, and this gives life to thee)? (2.2. 19:10:-19:23)‍
选项:
A: This sonnet
B:This poet
C:The speaker “I”
D:This last line
答案: 【 This sonnet

7、 问题:What is a sonnet? (2.3. 00:12-02:50)
选项:
A:A sonnet is a 14-line poem written in iambic pentameter.
B:A sonnet is a 14-line poem with its own rhyme schemes.
C:A sonnet is a 14-line poem written with its own logical and emotional organization.
D:A sonnet is a 14-line poem written in iambic pentameter with its own rhyme schemes and its own logical and emotional organization.
答案: 【A sonnet is a 14-line poem written in iambic pentameter with its own rhyme schemes and its own logical and emotional organization.

8、 问题:What is the rhyme scheme of Shakespeare’s Sonnet 18? (2.3. 02:32-02:50)
选项:
A:abba abba cdcdcd
B:abba abba cdecde
C:abab cdcd efef gg
D:abab bcbc cdcd ee
答案: 【abab cdcd efef gg

Week 3 British Metaphysical Poetry & John Milton’s Poetry Multiple-Choice Questions for John Donne

1、 问题:Why did John Donne take no degree both at Oxford and Cambridge? (4.2. 00:47-01:05)
选项:
A:Because he was a Puritan and refused to take the Oath of Supremacy required at graduation.
B:Because he was a Catholic and refused to take the Oath of Supremacy required at graduation.
C:‍Because he was an Anglican and refused to take the Oath of Supremacy required at graduation.
D:Because he was a Presbyterian and refused to take the Oath of Supremacy required at graduation.
答案: 【Because he was a Catholic and refused to take the Oath of Supremacy required at graduation.

2、 问题:What eminent appointment did John Donne receive in 1621? (4.2. 07:41-07:52)
选项:
A:Donne was appointed Bishop of Saint Paul’s Cathedral in 1621, the eminent position he held until his death.
B:Donne was appointed Dean of Saint Paul’s Cathedral in 1621, the eminent position he held until his death.
C:Donne was appointed Royal Chaplain of Saint Paul’s Cathedral in 1621, the eminent position he held until his death.
D:Donne was appointed Vicar of St. Dunstan’s-in-the-West in 1621, the eminent position he held until his death.
答案: 【Donne was appointed Dean of Saint Paul’s Cathedral in 1621, the eminent position he held until his death.

3、 问题:What does the “Moving of th’ earth” refer to in line 9 “Moving of th’earth brings harms and fears”? (4.4. 06:25-06:45)‍
选项:
A:A trembling of the universe.
B:An earthquake.
C:A vibration of the universe.
D:A shaking of heavenly spheres.
答案: 【An earthquake.

4、 问题:What quality does the conceit of gold suggest in “an expansion,/Like gold to airy thinness beat”? (4.4. 12:29-13:11)
选项:
A:The malleability of gold.
B:The value of gold.
C:The purity of gold.
D:The beauty of gold.
答案: 【The malleability of gold.

5、 问题:What does the conceit of a drafting compass suggest in lines 25-28? (4.4. 13:20-13:14:31)
选项:
A:A sweet memory of the two lovers.
B:A happy moment of the two lovers.
C: A physical union of the two lovers.
D:A spiritual union of the two lovers.
答案: 【A spiritual union of the two lovers.

Week 3 British Metaphysical Poetry & John Milton’s Poetry Multiple-Choice Questions for John Milton

1、 问题:What kind of poetry is John Milton’s Paradise Lost? (3.2 00:35-00:44)
选项:
A:A sonnet
B:An epic
C:A lyric
D: A dramatic poem
答案: 【An epic

2、 问题:It is said that Milton’s Sonnet 19 was written soon after he became totally blind and he had not become accustomed to a life in darkness. When was it written? (3.4. 00:05)
选项:
A:1622.
B:1532.
C:1642.
D:‍1652.
答案: 【‍1652.

3、 问题:What did Milton mean when he said in the opening line “When I consider how my light is spent”? What is the figure of speech used here in this line? (3.4. 01:14-01:46)
选项:
A:The “light” here in this poem is a good example of pun.
B:The “light” refers to Milton’s ability to see.
C:The “light” refers to Milton’s ability to write.
D:All the three answers mentioned above.
答案: 【All the three answers mentioned above.

4、 问题:What are the figures of speech used in line 3 “And that one talent which is death to hide”? (3.4. 02:28-07:33)
选项:
A:Biblical allusion and metaphor.
B:Pun and personification.
C:Biblical allusion and pun.‍
D:Personification and onomatopoeia.
答案: 【Biblical allusion and pun.‍

5、 问题:Why does the turn of thought come in the middle of line 8 instead of the beginning of line 9? (3.4. 13:10-14:10)
选项:
A:Milton makes a mistake in placing the turn of thought ahead of time in this sonnet of Italian style.‍
B: Milton personifies Patience in line 8 so as to let him come a little bit earlier.
C:Patience is personified in line 8 so that he may appear a head of time in an Italian sonnet.
D:Even Patience becomes impatient and cannot wait till the beginning of line nine.
答案: 【Even Patience becomes impatient and cannot wait till the beginning of line nine.

6、 问题:What does Milton mean when he said “who best/ Bear his mild yoke, they serve him best” in lines 10-11? (3.4. 15:07-15:25)
选项:
A:Those who are most difficult to God’s will serve him best.
B:Those who work the hardest serve him best.
C:Those who are most obedient to God’s will serve him best.
D:They who bear his best yoke serve him best.
答案: 【Those who are most obedient to God’s will serve him best.

7、 问题:What does the word “wait” refer to in the last line “They also serve who only stand and wait”? (3.4. 16:51-17:42)
选项:
A:Stay in expectation and wait on the Lord.
B:Stay in idleness and have nothing to do.
C:Stay and wait for someone to come and help him.
D:Stay and wait for the Lord to come down and draw him up.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注