本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-08-30到2022-01-30
本篇答案更新状态:每5天更新一次

Unit 1 Education Self-assessment

1、 问题:The scientific study of language, especially language form, language meaning, and language in context can be defined as linguistics. What type of definition is this?
选项:
A:a formal definition
B:a naming definitio
C:an extended definition
D:a theory definition
答案: 【a naming definitio

2、 问题:Psychology may be defined as the science that studies the behavior of man and other animals.In this definition, ‘the science’ is ______.
选项:
A:the term
B:the class
C:the differentia
D:the prepositional phrase
答案: 【the class

3、 问题:An election is a formal group decision-making process by which a population chooses an individual to hold public office. Elections are scheduled on a regular cycle and usually involve both major and many small parties. In this definition, the italicized sentence serves as ______.
选项:
A:narrative material
B:potential target audience
C:resolution to a problem
D:prior knowledge of audience
答案: 【narrative material

4、 问题:Read the following noun phrase: those five beautiful shiny Arkansas Black apples sitting on the chair. What is the head noun?
选项:
A:those
B:chair
C:apples
D:shiny
答案: 【apples

5、 问题:Read the following noun phrase: blended learning environments in which students become active and interactive learners. In this noun phrase, the italicized part is ______.
选项:
A:pre-modifier
B:post-modifier
C:prepositional phrase
D:determiner
答案: 【post-modifier

6、 问题:By almost any measure, there is a boom in Internet-based instruction. In just a few years, 34 percent of American universities have begun offering some form of distance learning (DL), and among the larger schools, it’s closer to 90 percent. If you doubt the popularity of the trend, you probably haven’t heard of the University of Phoenix. It grants degrees entirely on the basis of online instruction. It enrolls 90,000 students, a statistic used to support its claim to be the largest private university in the country.While the kinds of instruction offered in these programs will differ, DL usually signifies a course in which the instructors post syllabi (课程大纲), reading assignments, and schedules on Websites, and students send in their assignments by e-mail. Generally speaking, face-to-face communication with an instructor is minimized or eliminated altogether.The attraction for students might at first seem obvious. Primarily, there’s the convenience promised by courses on the Net: you can do the work, as they say, in your pajamas (睡衣). But figures indicate that the reduced effort results in a reduced commitment to the course. While dropout rates for all freshmen at American universities is around 20 percent, the rate for online students is 35 percent. Students themselves seem to understand the weaknesses inherent in the setup. In a survey conducted for eCornell, the DL division of Cornell University, less than a third of the respondents expected the quality of the online course to be as good as the classroom course.Clearly, from the schools’ perspective, there’s a lot of money to be saved. Although some of the more ambitious programs require new investments in servers and networks to support collaborative software, most DL courses can run on existing or minimally upgraded (升级) systems. The more students who enroll in a course but don’t come to campus, the more the school saves on keeping the lights on in the classrooms, paying doorkeepers, and maintaining parking lots. And, while there’s evidence that instructors must work harder to run a DL course for a variety of reasons, they won’t be paid any more, and might well be paid less. What is the most striking feature of the University of Phoenix?
选项:
A:It boasts the largest number of students on campus.
B:All its courses are offered online.
C:Its online courses are of the best quality
D:Anyone taking its online courses is sure to get a degree.
答案: 【All its courses are offered online.

7、 问题:According to the passage, distance learning is basically characterized by __.
选项:
A:a minimum or total absence of face-to-face instruction
B:a considerable flexibility in its academic requirements
C:the great diversity of students’ academic backgrounds
D:the casual relationship between students and professors
答案: 【a minimum or total absence of face-to-face instruction

8、 问题:Many students take Internet-based courses mainly because they can __.
选项:
A:save a great deal on traveling and boarding expenses
B:select courses from various colleges and universities
C:work on the required courses whenever and wherever
D:earn their academic degrees with much less effort
答案: 【work on the required courses whenever and wherever

9、 问题:What accounts for the high drop-out rates for online students?
选项:
A:There is no mechanism to ensure that they make the required effort.
B:There is no strict control over the academic standards of the courses.

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买