本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-09-13到2021-09-14
本篇答案更新状态:已完结

Unit 1-4 Unit 1 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT a reason why we paraphrase?
选项:
A:To avoid the risk of plagiarism.
B:To fully understand the original text.
C:To make things easy to understand.
D:To use an outside source in our own article.
答案: 【To make things easy to understand.

2、 问题:Which of the following word/words do NOT need to be changed in a paraphrase?
选项:
A:Maintain.
B:Air conditioner.
C:Magnificent.
D:Dispute.
答案: 【Air conditioner.

3、 问题:Which of the following is a good paraphrase for the sentence below:News people provide us with the only picture we have of ourselves and of the world.
选项:
A:News reporters take pictures of people and the world, which are the only way for us to know the world.
B:News media are the only overall information source for us to know ourselves and the world.
C:News reporters offer us the only story happening around us and in the world.
D:News reporters offer us the only image we have of ourselves and of the world.
答案: 【News media are the only overall information source for us to know ourselves and the world.

4、 问题:What is the first thing you should make sure when you paraphrase?
选项:
A:The ideas of the original is appropriate in your essay.
B:You have fully understood the original sentence.
C:The original sentence is a grammatically correct one.
D:The source of original is a frequently quoted source.
答案: 【The ideas of the original is appropriate in your essay.

5、 问题:Why should we read the original text repeatedly before paraphrasing ?
选项:
A:To learn to use the expressions in the original.
B:To memorize the original.
C:To understand the writing style.
D:To fully understand the original.
答案: 【To fully understand the original.

Unit 1-4 Unit 2 Testing (章节测验)

1、 问题:According to Flowerdew, what are NOT the three main differences between general listening and academic listening?
选项:
A:The need for background knowledge.
B:The length of the listening material.
C:The ability to distinguish important information and less important information.
D:The frequency of taking turns.
答案: 【The length of the listening material.

2、 问题:What can we benefit from getting the topic of a lecture?
选项:
A:Help take effective notes.
B:Help know more about the lecturer.
C:Help active the prior knowledge.
D:Help acuumulate backgroup information.
答案: 【Help active the prior knowledge.

3、 问题:Where does a lecturer usually offer the topic of a lecture?
选项:
A:The begining part
B:The body part
C:The closing part
D:Both A and C
答案: 【Both A and C

4、 问题:How dose a lecturer usually emphasize his topic in delivering a lecture?
选项:
A:By rasing a question.
B:By using a higher pitch.
C:By repeating certain words and expressions.
D:By giving a gesture.
答案: 【By repeating certain words and expressions.

5、 问题:Which of the following belongs to placental mammal accoring to the lecture in the course video?
选项:
A:Blue whale
B:Kangaroo
C:Koala
D:Duckbill
答案: 【Blue whale

Unit 1-4 Unit 3 Testing(章节测试)

1、 问题:Which of the following is NOT the characteristic of a concept ?
选项:
A:General.
B:Concrete.
C:Abstract.
D:Intangible.
答案: 【Concrete.

2、 问题:Which of the following is describing a concept by classification ?
选项:
A:Love is divided into benevolence, responsibility and sexual attraction.
B:Mania is an obsession to someone or something.
C:Friendship is like an umbrella which brings us comfort and trust.
D:Public speaking is to speak in front of a lot of people.
答案: 【Love is divided into benevolence, responsibility and sexual attraction.

3、 问题:Which of the following is describing a concept by comparison and contrast ?
选项:
A:Corporate culture is an unseen part of a working environment.
B:A good corporate culture can drive firms to go beyond excellence.
C:There are several types of corporate cultures like the family culture, the passionate culture.
D:Corporate culture is different from corporate ethics, which is more general than the latter.
答案: 【Corporate culture is different from corporate ethics, which is more general than the latter.

4、 问题:Which of the following statement is correct ?
选项:
A:Characteristic is not a prominent aspect of something.
B:Exemplification is less effective in describing a concept.
C:We’d better link descriptive sentences to a coherent one.
D:We’d better describe a concept by adopting one method a time.
答案: 【We’d better link descriptive sentences to a coherent one.

5、 问题:What of the following is NOT the common method of describing a concept ?
选项:
A:Comparison or contrast.
B:Classification.
C:Consequences.
D:Clarification.
答案: 【Clarification.

Unit 1-4 Unit 4 Testing(章节测试)

1、 问题:In classification essay, the thesis statement is introduced in parallel structure and identical grammatical forms in __.
选项:
A:introduction part
B:developmental paragraphs
C:conclusion part
D:All of the above.
答案: 【introduction part

2、 问题:Teachers had better be sorted into different groups according to their ___.
选项:
A:appearances
B:clothes
C:teaching methods
D:heights
答案: 【teaching methods

3、 问题:What principle is observed to classify students in one class into three categories—excellent, average and poor ?
选项:
A:Be significant.
B:Be consistent and exclusive.
C:Be coherent.
D:Be complete.
答案: 【Be complete.

4、 问题:When things in life should be sorted into clear groups, what method should be used ?
选项:
A:Contrast.
B:Classification.
C:Argumentation.
D:Summary.
答案: 【Classification.

5、 问题:In the conclusion part of classification essay, you need to __.
选项:
A:emphasize the relationships of all the categories
B:reinforce the subject and make some personal suggestions
C:define the feature of each category
D:Both A and B.
答案: 【Both A and B.

Unit 5-8 Unit 5 Testing(章节测试)

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Which of the following is NOT the reason why we should grasp the structure of lecture listening ?

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时加入Q群售后群685849267反馈
需要期末答案的同学可加入Q群685849267购买

   

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注