本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2022-02-22到2022-06-30

Unit 1 An Introduction to English Literature Achievement test 1

1、 问题:What is the dominant theme of Renaissance literature?
选项:
A:God
B:love 
C:humanism  
D:heroism
答案: 【humanism  

2、 问题:Realist fiction becomes popular in English literature in the ____.
选项:
A:17th century 
B:18th century
C:19th century 
D:20th century
答案: 【19th century 

3、 问题:What is the common concern of realist writers?
选项:
A:social injustice
B:romantic love
C:natural beauty
D:religious faith
答案: 【social injustice

4、 问题:Which of the following is a romantic poet?
选项:
A:Christophe Marlowe
B:Alexander Pope
C:W.H. Auden
D:William Wordsworth
答案: 【William Wordsworth

5、 问题:According to Rene Wellek, literary studies can be divided into _ and __.
选项:
A:formal research and aesthetic research
B:internal research and external research
C:cultural criticism and narrative research
D:textual research and contextual research
答案: 【internal research and external research

6、 问题:Which of the following can be identified as internal research?
选项:
A:cultural Marxism
B:post-colonialism
C:feminism
D:formalism
答案: 【formalism

7、 问题:Poetry and ____ are the two major genres of literature.
选项:
A:novel
B:prose
C:drama
D:biography 
答案: 【prose

8、 问题:Which of the following is defined as “the pattern of events and situations in a narrative or dramatic work”?
选项:
A:plot
B:characterization
C:genre
D:theme
答案: 【plot

9、 问题:The description of the weather condition belongs to _____.
选项:
A:Plot
B:characterization
C:genre
D:setting
答案: 【setting

10、 问题:When readers discuss whether Hamlet should take a revenge, they discuss the ____ of the play.
选项:
A:theme
B:plot 
C:characterization
D:genre
答案: 【theme

Unit 2 Shakespeare Achievement test 2

1、 问题:The greatest of the pioneers of English drama was ____ who reformed that genre in England and perfected the language and verse of dramatic works.
选项:
A:Thomas Deloney
B:Christopher Marlowe   
C:William Shakespeare
D:Ben Jonson
答案: 【William Shakespeare

2、 问题:The term ____ originally indicated a revival of classical (Greek and Roman) arts and sciences after the dark ages of medieval obscurantism. 
选项:
A:Renaissance
B:Enlightenment
C:Romanticism
D:Realism
答案: 【Renaissance

3、 问题: During the 16th century, the progressive humanists held their chief interest in ____, their environment and doings and brave fight for the emancipation of themselves from the tyranny of the church and religious dogmas.  
选项:
A:science and art
B:human beings
C:the church
D:capitalism 
答案: 【human beings

4、 问题:There is a total number of 156 ____ written by William Shakespeare.
选项:
A:Blank verse
B:Plays 
C:Lyrics 
D:Sonnets 
答案: 【Sonnets 

5、 问题:Shakespeare’s Hamlet is mainly concerned with the theme of _____.
选项:
A:revenge
B:love
C:family reunion
D:death
答案: 【revenge

6、 问题: Who kills Hamlet’s father?
选项:
A:Claudius
B:Polonius
C:Laertes
D:Horatio
答案: 【Claudius

7、 问题:Hamlet enumerates ____ types of miseries in his famous soliloquy.
选项:
A:5 
B:4
C:6
D:7
答案: 【7

8、 问题:According to Hamlet’s soliloquy, what makes him so hesitant?
选项:
A:He is afraid of being killed by King Claudius
B:He fears being morally condemned  
C:He has no one to help him  
D:He has no idea what will happen after death.
答案: 【He has no idea what will happen after death.

9、 问题:Hamlet carries forward the spirit of _____.
选项:
A:feudalism  
B:capitalism  
C:humanism   
D:freedom 
答案: 【humanism   

10、 问题:Shakespeare’s plays are written in the poetic form of ____.
选项:
A:free verse  
B:Blank verse   
C:Ballad
D:Sonnet
答案: 【Blank verse   

Unit 3 John Milton: Paradise Lost Achievement test 3

1、 问题:Which of the following is NOT true about John Milton’s family background?
选项:
A:His father was a very rich man living not far from the center of London. 
B:His family went bankrupt when he was about to begin college. 
C:He grew up in a place frequented by culturally important people. 
D:His grandfather was a Catholic, but his father was a Protestant. 
答案: 【His family went bankrupt when he was about to begin college. 

2、 问题:As a young man, Milton toured Europe. Which country interested him most? 
选项:
A:Spain
B:Greece
C:Italy
D:Sweden
答案: 【Italy

3、 问题:Which of the following is true about Puritans in England? 
选项:
A:They believed the Pope had ultimate authority. 

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时添加售后客服QQ 2356025045反馈

   

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注