本答案对应课程为:点我自动跳转查看
本课程起止时间为:2021-03-06到2021-06-30
本篇答案更新状态:已完结

【作业】Chapter 2 Understanding World Religions Discussion

1、 问题:1. What are the reasons that different religions get on well with each other in China?
评分规则: 【 该题主要考查观点,内容丰富、观点表达清晰为评分主要依据,语法错误过多扣1分

2、 问题:2. Do you think the diversity of religious beliefs is a good thing or a bad thing? Why?
评分规则: 【 该题主要考查观点,内容丰富、观点表达清晰为评分主要依据,语法错误过多扣1分

Chapter 1 Tracing Mythological Stories Quiz

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:Who is Messenger of the Gods?
选项:
A:Dionysus
B:Ares 
C:Hades
D:Hermes 
答案: 【Hermes 

2、 问题:Arachne was turned into a spider by ____.
选项:
A:Hera    
B:Aphrodite 
C:Artemis
D:Athena
答案: 【Athena

3、 问题:In Greek mythology, it was _____ who created human.
选项:
A:Zeus
B:Prometheus
C:Gaia
D:Helen
答案: 【Prometheus

4、 问题:The Chinese mythology was produced in the matriarchal clan society.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

5、 问题:The Chinese people worship the spirit of adventure and freedom.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

6、 问题:Hesiod’s _____ offered the first written cosmogony, or origin story, of Greek mythology. 
答案: 【Theogony

7、 问题:The ancient gods of Greece fall into three major groups: The Primeval Gods, The Titans, and _____.
答案: 【(以下答案任选其一都对)the Olympian gods;
Olympian gods

8、 问题:_____ has been called an early encyclopedia of China.
答案: 【Shan Hai Jing

9、 问题:In the Chinese creation myth, in the beginning of time, there was nothing in the universe except for _____ that took no shape.
答案: 【chaos

10、 问题:The gods in the ancient Chinese mythology are mostly half-human and _____.
答案: 【half-beast

11、 问题:In Chinese mythology, _____ is an incarnation of maternity.
答案: 【Nuwa

12、 问题:The dispute in the story of “Apple of Discord” eventually led to the _____.
答案: 【Trojan War

13、 问题:Pangu stood between the sky and the earth and pushed up the sky for _____ years until he was exhausted.
答案: 【(以下答案任选其一都对)18,000;
18000

14、 问题:Gaia gave Kronos a _____ to attack his father Uranus.
答案: 【flint sickle

15、 问题:Pangu stood between the sky and the earth and pushed up the sky for _____ years until he was exhausted. (填阿拉伯数字)
答案: 【(以下答案任选其一都对)18,000;
18000

【作业】Chapter 4 Comparing Thinking Patterns Discussion

1、 问题:1.       Discuss about the differences between Chinese medicine and Western medicine from the perspective of different thinking patterns.
评分规则: 【 该题主要考查内容,内容丰富、观点表达清晰为主要评分点,语法错误过多需扣分

2、 问题:2.  In our daily life, what aspects reflect the different thinking patterns between Chinese and westerners? Cite one or two examples to illustrate your points.
评分规则: 【 该题主要考查内容,内容丰富、观点清晰有条理为主要评分依据,语法错误过多需扣分

Chapter 2 Understanding World Religions Quiz

小提示:本节包含奇怪的同名章节内容

1、 问题:  Buddhism was introduced to China in the _____, along the trade routes the “Silk Road”.
选项:
A:Tang dynasty 
B:Han dynasty
C:Wei, Jin Dynaties
D:Ming Dynasty
答案: 【Han dynasty

2、 问题: _____ is the world’ s largest religion.
选项:
A:Buddhism 
B:Christianity
C:Islam
D:Confucianism
答案: 【Christianity

3、 问题:_____ focuses on the “next world”, or the “afterlife”.
选项:
A: Western religion  
B: Chinese religions 
C:—
D:—
答案: 【 Western religion  

4、 问题: In Chinese religions, people cannot be saved through _____. 
选项:
A:personal efforts 
B:living by faith and obedience to God
C:meditation
D:—
答案: 【living by faith and obedience to God

5、 问题:Which books reflects many facets of the life of Israel?
选项:
A:the books of New Testament
B:the books of Old Testament 
C:—
D:—
答案: 【the books of Old Testament 

6、 问题:Taoism praises highly the affirmation of physical life.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

7、 问题:Buddha is not unique, everyone can become a Buddha. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

8、 问题:Christianity is the major part of the foundation of other Abrahamic religions. 
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:Five Pillars are the fundamental practices of Judaism.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:_____ are the three main Chinese religions. 
答案: 【(以下答案任选其一都对)Confucianism, Buddhism and Taoism;
Confucianism, Buddhism, Taoism

11、 问题:_____ played an important role in the formation of Chinese people’s thinking patterns and ideoloogy.
答案: 【Confucianism

12、 问题:The most common graphic representation of Taoist theology is the circular _____
答案: 【Yin Yang figure

13、 问题:“Abrahamic religions” refer to _, , __ because they all trace their history to the ancient figure of Abraham, first mentioned in the Hebrew Bible. 
答案: 【Christianity, Judaism, Islam

14、 问题:Three major branches of Christianity are _, , __.
答案: 【Roman Catholic Church, Eastern Orthodox Church, Protestant Church

15、 问题:The three main beliefs at the center of Judaism are _____, Identity and covenant. 
答案: 【Monotheism

16、 问题:The monotheistic religions consider that the barrier between humans and God is _____
答案: 【sin

17、 问题:The Bible is divided into two parts— _ and ___.
答案: 【(以下答案任选其一都对)the Old Testament, the New Testament;
Old Testament, New Testament

本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如有任何疑问请及时添加售后客服QQ 2356025045反馈

   

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注