Unit One Communication Test 1

1、 问题:I look forward to _ you soon.
选项:
A:seeing
B:see
C:sees
D:saw
答案: 【seeing

2、 问题:When is your train _ to leave?
选项:
A:fixed
B:due
C:decided
D:timely
答案: 【due

3、 问题:According to this video, greetings can be divided into three groups based on____.
选项:
A:tme
B:characteristic
C:degree
D:settings
答案: 【tme

4、 问题:What would be a safe topic when you talk with a stranger?
选项:
A:job and salary
B:family and children
C:weather
D:politics
答案: 【weather

5、 问题:I have arranged for a car to pick you _.
选项:
A:on
B:out
C:up
D:at
答案: 【up

6、 问题:Pay attention, people don’t hug in b settings.
答案: 【business

7、 问题:Americans don’t hug with someone they’ve n met when meeting, in that case they probably do a hand shake.
答案: 【never

8、 问题:Some people are less c with hugging, and might offer you a hand right as you offer a hug.
答案: 【comfortable

9、 问题: If you’re not sure what is proper to do, you can try to wait for the other person to i .
答案: 【initiate

10、 问题: Would you like to try _______?(当地食物)
答案: 【the local food

Unit Two Dinner Test 2

1、 问题:I’d like to book a table _ this evening.
选项:
A:in
B:with
C:on
D:for
答案: 【for

2、 问题:The person who pays the bill is usually seated with his ______ to the wall.
选项:
A:hand
B:face
C:back
D:head
答案: 【back

3、 问题:Food should be taken ______
选项:
A:from the side of the spoon
B: from the tip of the spoon
C: from either side or tip of the spoon
D: with the spoon into the mouth
答案: 【 from the tip of the spoon

4、 问题:Not surprisingly, many scientists predict that such changes in the climate will probably result in hotter days.
选项:
A:毫不奇怪,许多科学家都预计气候的这些变化可能会导致天气变暖。
B:毫不奇怪,许多科学家认为这样的变化可能会导致热天更多。
C:许多科学家对于气候变化和炎热天气所产生的后果好不惊讶。
D:许多科学家都认为天气变暖会改变气候,这并不令人怀疑。
答案: 【毫不奇怪,许多科学家都预计气候的这些变化可能会导致天气变暖。

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈