Unit 1 Organization (Book 1) Unit 1 Organization (Book 1) (t

1、 问题:Tom was very glad when his daughter began to excel ______ dancing.
选项:
A:for
B:with
C:to
D:at
答案: 【at

2、 问题:A lot of scientists are judged _____ their achievements in scientific research.
选项:
A:in spite of
B:in favor of
C: in case of
D: in terms of
答案: 【 in terms of

3、 问题:It’s suggested that they __ the programme tomorrow.
选项:
A: started
B:start
C:will start
D:may start
答案: 【start

4、 问题:Jerry was the only one of the students who __ named Outstanding Student.
选项:
A:is
B:are
C:was
D:were
答案: 【was

5、 问题:It’s high time that the whole world ___ together to fight with Covid-19.
选项:
A:will work
B: work
C:worked
D: works
答案: 【worked

6、 问题: Google is one of the biggest_____ in online searching engine field.
选项:
A:employers
B: employees
C:employs
D:employments
答案: 【employers

7、 问题:By the time they get back, I __ all the work.
选项:
A:would finish
B:will have finished
C:has finished
D:had finished
答案: 【will have finished

8、 问题:There is something wrong with my bike. It will take me one hour to have it ______.
选项:
A: fix
B:fixing
C:to fix
D:fixed
答案: 【fixed

9、 问题:There were ___ for Sunday’s movie.
选项:
A:not available tickets
B:no available
C:no tickets available
D:tickets no available
答案: 【no tickets available

10、 问题:With his hard work, Jerry ____ the basic knowledge of computer.
选项:
A: has caught
B:has acquired
C: has required
D:has acknowledged
答案: 【has acquired

11、 问题:All the banks are very ___ about lending money to the real estate industry.
选项:
A: overall
B: cautious
C: enclosed
D: ultimate
答案: 【 cautious

12、 问题:The social and economic ___ of women is still low in that country.
选项:
A:caution
B: commerce
C: platform
D: status
答案: 【 status

13、 问题:Cigarette smoking is a major health __ and may result in his death.
选项:
A: penalty
B:recovery
C: recall
D:hazard
答案: 【hazard

14、 问题:The amount of water in the river will ___ as the dry season continues.
选项:
A:entail
B: publicize
C:consequence
D:diminish
答案: 【diminish

15、 问题:Their company’s ____ is to listen to our customers and make them satisfied.
选项:
A:immigrant
B: philosophy
C:franchise
D:brand
答案: 【 philosophy

16、 问题:Google is the world’s most popular website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

17、 问题:Google went public after it began to sell advertising on the website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题:Email has been one of Google’s features since the first day of the company.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

19、 问题:Google is now a billion-dollar company and has been named to the Top 500 list of the world.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

20、 问题:Google’s employees work in places where typical office designs are used.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

21、 问题:Google has become the Internet leader in terms of technology.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

22、 问题:Page and his partner Sergey Brin set up their company on September 7, 1998.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

23、 问题:Many Google employees became instant millionaires.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

24、 问题:Google has recently acquired YouTube.com which is the Internet’s largest videosharing website.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

25、 问题: Google owns YouTube, Blogger and other hot websites and has become the leader in terms of ad-based revenue on the web.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

26、 问题: The search engine grew quite quickly and it began to sell _____ (advertise) on the website.
答案: 【advertisement

27、 问题:TAG is one of the leading _____(manufacture) of skincare and haircare products.
答案: 【manufacturers

28、 问题:This advertisement is a _____ (type) example of our marketing strategy.
答案: 【typical

29、 问题:After 10 years of hard work, she finally _____ (achievement) success in his business.
答案: 【achieved

30、 问题:That kind of search engine quickly grew in _____ (popular). After a few years of growth, Google went public.
答案: 【popularity

31、 问题:If you click on that ____ (link), it takes you to our flight schedule.
答案: 【link

32、 问题:The business was ____(acquire) from Jerry four years ago.
答案: 【acquired

33、 问题:Summers in the north ____ (tendency) to be cooler and drier than in the south.
答案: 【tend

34、 问题:To become a successful ______ (entrepreneur), one should have a working knowledge about the business he plans to start.
答案: 【entrepreneur

35、 问题:Once they have the ____ (relevance) information, they can make a decision.
答案: 【relevant

Unit 1 Workplace(Book 2) Unit 1 Workplace(Book 2)(Test)

1、 问题:It was the great____for a wonderful christmas.
选项:
A:setting
B:surface
C:settlement
D:status
答案: 【setting

2、 问题:If a teacher dress too casually, it will____his or her teaching efforts.
选项:
A:annoy
B:hamper
C:arouse
D:lead
答案: 【hamper

3、 问题:His____novel is concerned with youth unemployment.
选项:
A:late
B:lately
C:latest
D:latter
答案: 【latest

4、 问题:All the family members thought he did not deserve their____.
选项:
A:competition
B:complain
C:compliments
D:complete
答案: 【compliments

5、 问题:You can not rely____the weather report, especially in spring.
选项:
A:by
B:in
C:on
D:to
答案: 【on

6、 问题:As we all know, this store has an excellent____for fair dealing.
选项:
A:report
B:replace
C:reputation
D:request
答案: 【reputation

7、 问题:____what the present looks like, remember it is the thought that counts.
选项:
A:No matter
B:Any matter
C:One matter
D:Some matter
答案: 【No matter

8、 问题:Dressing in the latest fashion trends may give you the fame of being efficient.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

9、 问题:There are many more pros of depending on workplace fashion trends than there are cons.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

10、 问题:If you work in a fast food restaurant as a manager, dressing in uniform may hamper your efforts to work and be productive.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

11、 问题:Many people are always given compliments by wearing trendy workplace fashion pieces.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

12、 问题:Other people’s opinions are crucial when we choose workplace clothing.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

13、 问题:People should think about a workplace fashion trend carefully before relying on it.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:They work hard,but their efforts are not very____. (product)
答案: 【productive

15、 问题:A small ____(retail) should compare prices with a similar store.
答案: 【retailer

16、 问题:____(be) a winner, you need to give all you have and try your best. (注意句首字母大写)
答案: 【To be

17、 问题:____(taste) so good,the cake was soon sold out. (注意句首字母大写)
答案: 【Tasting

18、 问题:The kids listened carefully, with their eyes____ (fix) on the blackboard.
答案: 【fixed

19、 问题:He uses computers to keep the traffic____(run)smoothly.
答案: 【running

20、 问题:A doctor who gives away confidential information about patients is not ____. (profession)
答案: 【professional

Unit 2 office (Book 1) Unit 2 office (Book 1) (Test)

1、 问题:Her English is excellent because she has been speaking since she _____ a girl of twelve.
选项:
A:has been
B:was
C:was been
D:were
答案: 【was

2、 问题:Although the mission was meant to be kept a secret, it ____ .
选项:
A:reveal
B:revealed
C:was revealed
D:reveals
答案: 【was revealed

3、 问题:The manager opened the mail which ___ that morning.
选项:
A:had been delivered
B:delivered
C:had delivered
D:is delivered
答案: 【had been delivered

4、 问题:It was between 1830-1840 modern newspaper was born.
选项:
A:when
B:that
C:during which
D:at which time
答案: 【that

5、 问题:Not only be interesting to us, but also its English will help us in writing
选项:
A:the novel will
B:will the novel
C:is the novel
D:the novel is
答案: 【will the novel

6、 问题:Tom failed to catch the train, .
选项:
A:so they did
B:so did they
C:neither they did
D:neither did they
答案: 【neither did they

7、 问题:I think it’s high time you ______ some measure to the problem.
选项:
A:take
B:took
C:takes
D:to take
答案: 【took

8、 问题:Mathematics the language of science.
选项:
A:is
B:are going to be
C:are
D:is to be
答案: 【is

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈