Week 1: Unit 1 Health Unit Test

1、 问题:Such an affront to _____ behaviour will no longer be tolerated. (civilize)
答案: 【civilized

分析:【用过去分词形式作定语修饰名词behaviour。】

2、 问题:His later letters are intense ______ on man’s exploitation of his fellows. (meditate)
答案: 【meditations

3、 问题:The book is an ______ of a lecture given last year. (expand)
答案: 【expansion
分析:【此空应填入expand的名词形式expansion。】

4、 问题:It emphasizes the software’s convenience and _____ of use. (ease)
答案: 【ease
分析:【ease在此为名词,意为:简便。】

5、 问题:I became ______ of someone watching me. (consciousness)
答案: 【conscious
分析:【be/become conscious of 意为:意识到,发觉】

6、 问题:The ____ of many environmentally friendly features into the design of the building makes it outstanding of all productions. (incorporate)
答案: 【incorporation

7、 问题:People are having to move to other areas in ___ of work. (pursue)
答案: 【pursuit

8、 问题:His father was the ____ of the American Socialist Party. (foundation)
答案: 【founder

9、 问题:The president’s _______ has declined considerably. (popular)
答案: 【popularity

10、 问题:She is _____ out in the sun. (stretch)
答案: 【stretched
分析:【stretched: 四肢舒展的】

11、 问题:There have been ___ for services from tenants up there. (demand)
答案: 【demands
分析:【该词在此作名词。】

12、 问题:The government has failed to come up with an effetive _______. (solve)
答案: 【solution

13、 问题:The film ______ from a novel. (origin)
答案: 【(以下答案任选其一都对)originated;
originates

14、 问题:I can’t understand the _____ of the people who are behind this kind of violence. (mentally)
答案: 【mentality

15、 问题:Painting helps fill a __ need for beauty. (spirit)
答案: 【spiritual

Week 2: Unit 1 Health Unit Test

1、 问题:Things just didn’t ______ as planned. (workout)
答案: 【work out
分析:【work out 为动词,作谓语,意为:进行,实现。】

2、 问题:I dislike the black clothing that my sister brought for me. I really don’t like the ______ colors.(tone)
答案: 【toneless

3、 问题:Further information can be _______ from head office. (obtainable)
答案: 【(以下答案任选其一都对)obtained;
obtainable

4、 问题:She smiled as he _ her hand. (squeeze)
答案: 【(以下答案任选其一都对)squeezed;
was squeezing

5、 问题:I never had the _____ of a university education. (beneficial)
答案: 【benefit

6、 问题:Marx points out the potential __ below the surface of society. (conflicting)
答案: 【conflicts

7、 问题:Hooker is proud of his ______ but has a good reason not to be too boastful. (accomplish)
答案: 【(以下答案任选其一都对)accomplishment;
accomplishments

8、 问题:The students are all highly ____ . (motivation)
答案: 【motivated

9、 问题:You should discuss the matter with your ___ of department. (head)
答案: 【head

10、 问题:The school was founded with the ____ purpose of teaching deaf children. (express)
答案: 【express

11、 问题:She killed him in a ____ of temper. (fitness)
答案: 【fit

12、 问题:We hope to give fans something to ___ this season. (celebrity)
答案: 【celebrate

13、 问题:Their attempts to speak to him were _____ by the guards. (frustrated)
答案: 【frustrated

14、 问题:The hotel is highly _______ . (recommend)
答案: 【recommended

15、 问题:There is a __ danger that the disease might spread. (realistic)
答案: 【real

Week 3: Unit 2 Eating Unit Test

1、 问题:Suzhou has a well-established culture.
选项:
A:cuisine
B:savory
C: gourmet
D:eat
答案: 【 gourmet

2、 问题:It seems all Sichuan dishes are hot and .
选项:
A:diversity
B:spicy
C:sweet
D:savory
答案: 【spicy

付费阅读
本课程剩余章节答案为付费内容
支付后可永久查看
如遇卡顿闪退请更换一个浏览器即可打开
有任何疑问及时加Q群售后群
685849267反馈